Yargı dizisinin başrolü Kaan Urgancıoğlu kardeşiyle kamera karşısına geçti! "Hangisi Kaan?"

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu, sosyal medya hesabından kardeşi Can Urgancıoğlu ile pozlarını paylaştı. Kısa sürede gündem olan fotoğraflarda iki kardeşin birbirlerine olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Yargı'da oynadığı Savcı Ilgaz karakteriyle büyük beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu, başarılı oyunculuk kariyeri kadar özel yaşantısıyla da sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya hesabından gündelik hayatına dair kareler paylaşmayı ihmal etmeyen ünlü oyuncunun son paylaşımı herkesi şaşırttı.

Kaan Urgancıoğlu ve kardeşi

Kaan Urgancıoğlu ve kardeşi

Ünlü oyuncu yıllar önce "Kara Sevda" dizisinin 31. bölümünde birlikte kamera karşısına geçtiği kardeşi Can Urgancıoğlu ile fotoğrafını hayranlarının beğenisine sundu. Kaan Urgancıoğlu'nun paylaşımını gören hayranlar, kardeşleri ayırt etmekte güçlük çekti. 

Kaan Urgancıoğlu ve Can Urgancıoğlu

Kaan Urgancıoğlu ve Can Urgancıoğlu

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0