19 yaşındaki Romeo Beckham evlenmeye hazırlanıyor! Abisinden sonra...

David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin 19 yaşındaki küçük oğulları Romeo Beckham, Mia Regan ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İddialara göre; Romeoevlilik teklifi etmek için abisinin düğününün geçmesini bekledi.

David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn Beckham, geçtiğimiz hafta Nicole Peltz ile görkemli bir düğünle mutluluğa "evet" demişti. Dünya basınında büyük yankı uyandıran düğünün ardından Romeo Beckham'dan da müjdeli haber geldi. 

Romeo Beckham ve babası David Beckham

Romeo Beckham ve babası David Beckham

19 yaşındaki Romeo Beckham’ın da abisi Brooklyn Beckham gibi kendini evliliğe hazır hissettiği ve yakın zamanda evleneceği iddia edildi. Yaklaşık üç yıldır 19 yaşındaki model Mia Regan ile mutlu bir beraberlik sürdüren Romeo'nun yakın zamanda ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istediği söyleniyor. 

Romeo Beckham ve Mia Regan

Romeo Beckham ve Mia Regan

Yakın bir kaynak konuyla ilgili The Daily Mirror gazetesine konuşarak; "Mia, Romeo'nun annesi Victoria'ya yakın. Çiftin birlikte uzun vadeli bir gelecek istediği zaten açıktı. Şimdiden birbirlerinin ruh eşi olduklarından bahsediyorlar" ifadelerini kullandı. Romeo Beckham’ın kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için özellikle abisinin düğününü beklediği ve böylece ilgiyi üzerine çekmemiş olacağı iddialar arasında yer alıyor.

Romeo Beckham ve annesi Victoria Beckham

Romeo Beckham ve annesi Victoria Beckham

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0