Alişan ve Buse Varol'un oğlu Burak fotoğrafçılığa merak saldı! Ünlü çiftin mutluluk pozları...

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Alişan ve eşi Buse Varol, sık sık sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla aile saadetlerini gözler önüne seriyor. Sevilen ikiliden Buse Varol, son olarak oğullarının kendisini çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.

Geçtiğimiz aylarda evliliklerinde çalkantılı olaylar yaşayan Alişan ve Buse Varol çifti, aralarındaki buzları eritmeyi başarmıştı. Sık sık sosyal medya hesabından eşi ve çocuklarıyla pozlarını paylaşan Buse Varol, son olarak oğlu Burak'ın objektifinden çekilen bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.

Şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol

Şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol

Oğlunun çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan Varol, paylaşımına "Burki'nin gözünden. İlk kez fotoğraf makinesiyle gerçek fotoğraf çekti. İnsanlık için küçük bizim için büyük bir şey" şeklinde not düştü. 

Alişan ve Buse Varol çifti

Alişan ve Buse Varol çifti

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

tepki 1 yıl önce

agzimi actik bunlar ne yapiyor diye pc basinda bekliyouz dunya uzaya gidr silah yapar teknik bulur biz bir zengin bir sanatci gørduk mu dunya bizim oldu bizim deriz bu kadar yakala olmayin kendini kucuk dusurmeyin fazla onlar da yemek yer wc gider sen ben gibi insan tek fark para baska bir sey yok

aga 1 yıl önce

sahte para gibiler yakinda yine kokusu cikar kavga etti diye