İrfan Can Kahveci baba oldu!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcularından İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci'den müjdeli haber geldi. Oğullarına kucaklarına alan çift anne ve baba olmanın heyecanını yaşadı.

Fenerbahçe'de forma giyen yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci, geçtiğimiz yıl Gözde Kahveci ile dünya evine girmişti. Mutlu bir beraberlik sürdüren çiftten müjdeli haber geldi.  İkili, bu sabah saatlerinde oğullarını kucaklarına alarak anne ve baba olma sevinci yaşadı. Kahveci çifti oğullarına Can adını koymayı tercih etti. 

İrfan Can Kahveci ve Gözde Kahveci

İrfan Can Kahveci ve Gözde Kahveci

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Twitter hesabından yapılan açıklamada "Futbolcumuz İrfan Can Kahveci'nin oğlu oldu. Futbolcumuzun eşi Gözde Kahveci, Can adını verdikleri bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Gözde ve İrfan Can çiftini tebrik ediyor, Can'a sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci oğullarına kucaklarına aldı

İrfan Can Kahveci ve eşi Gözde Kahveci oğullarına kucaklarına aldı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0