Şafak Sezer müjdeyi verdi! Kolpaçino serisinde Berdan Mardini de oynayacak

Önceki akşam iftar yemeği için Berdan Mardini ile bir araya gelen Şafak Sezer müjdeli haberi duyurdu. "Berdan’ı yeri ayrı bende." diyen Sezer yeni filminde Berdan Mardini'ye rol vermek istediğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, önceki akşam Bahçeşehir'de bulunan evinin bahçesinde arkadaşları için iftar yemeği düzenledi. Esprilerin havada uçuştuğu iftar buluşmasında en dikkat çeken isim ise Şafak Sezer oldu. 

Berdan Mardini ve Şafak Sezer iftar sofrasında buluştu

Berdan Mardini ve Şafak Sezer iftar sofrasında buluştu

Yemek sonrası evinin içerisine kurduğu sahnede Şafak Sezer'le birlikte türkü söyleyen Mardini "Şafak komşum. Sık sık burada bir araya gelerek, beraber şarkılar söyleriz. Tüm içtenliğimle söylüyorum ki sesi çok iyi. Yakın zamanda beraber düet yapıp, şarkı çıkartabiliriz" diyerek ünlü oyuncuya övgüler yağdırdı.

Şafak Sezer ve Berdan Mardini düet yaptı

Şafak Sezer ve Berdan Mardini düet yaptı

"YENİ FİLMİMDE BERDAN'A YER VERECEĞİM"

Kolpaçino serisiyle gönüllere taht kuran Sezer ise ünlü şarkıcının övgülerini yanıtsız bırakmayarak "Berdan’ı yeri ayrı bende. Keke 'İftar var' dedi, geldim. Birlikte hem güzel bir şarkı çıkartacağız, hem yeni filmimde ona yer vereceğim" şeklinde konuştu. 

Berdan Mardini ve Şafak Sezer

Berdan Mardini ve Şafak Sezer

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hangi semttensin? 1 yıl önce

Kolpacino da bir sahne var yemin ediyorum gülmekten yarıldım.