CZN Burak paylaşımıyla endişelendirmişti! CZN Burak hasta mı, nasıl zayıfladı?

Ünü Türkiye sınırlarını aşan ve yurt dışında birkaç ülkede daha restoran zincirleri bulunan CZN Burak lakaplı fenomen şef Burak Özdemir'den sevenlerini korkutan bir paylaşım gelmişti. Hastane odasından paylaşım yapan ünlü şef, "Minik bir kontrol" açıklamasını düşmüştü. Ünlü şeften sağlık durumu hakkında ilk açıklama geldi...

Sosyal medya paylaşımları sayesinde ününü Türkiye sınırlarının dışına taşıyan ve zamanının çoğunu Dubai'de bulunan restoranında geçiren ünlü şef Burak Özdemir, yaptığı yardımlarla sık sık gündeme geliyor.

czn burak hastanede

czn burak hastanede

Geçtiğimiz aylarda hastane odasında yatarken çekilen karesini paylaşan ünlü şef, sevenlerini korkutmuştu. Hastalığı ile ilgili açıklamada bulunmayan CZN Burak''Ufak bir ameliyat geçirdim. Birbirinden güzel iyi dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim.''  sözleriyle yetinmişti.

czn burak hastanede

czn burak hastanede

Önceki akşam yeniden hastane odasından karesini paylaşan CZN Burak, sevenlerini yeniden korkuttu. Ünlü şefin neden hastaneye gittiği yine bilinmezken, bu sefer de "Minik bir kontrol sadece, en güzel bağ sevgidir" açıklamasında bulunmuştu.

Instagram hesabında 34 milyon takipçisi bulunan CZN Burak'ın paylaştığı kare 600 binden fazla beğeni aldı. Ünlü dostları ve tüm sevenlerinden bol bol dua alan Özdemir'e yüzlerce "Geçmiş olsun" yorumu gelmişti.

"KÖTÜ BİR DURUM YOK"

Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunan ve kendisi için endişelenen hayranlarının yüreğine su serpen CZN Burak, asılsız haberlere de inanılmaması gerektiğini vurguladı. Özdemir'in hastaneye giderek rutin olarak check-up yaptırdığı öğrenildi.

CZN Burak'ın paylaştığı karesindeki açıklaması:

"Herkese merhabalar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kötü bir durum yok lütfen asılsız haberlere itibar etmeyin iyi ki varsınız en güzel bağ sevgidir."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın filmdeki partneri belli oldu!

Ajda Pekkan kostümünü kendi tasarladı! Kuruçeşme'de rüzgar oldu esti

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan kostümünü kendi tasarladı! Kuruçeşme'de rüzgar oldu esti
Kuşum Aydın annesinden ret yedi! Ummadık taş baş yardı

İLİŞKİLİ HABER

Kuşum Aydın annesinden ret yedi! Ummadık taş baş yardı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 10

Ozlem karakaya 1 yıl önce

Gani gani gecmis olsun guzel insan

Toplam 1 beğeni

Sema 1 yıl önce

Çook geçmiş olsun mutfakların kralı

Toplam 1 beğeni

Barış 1 yıl önce

Kurban olduğum RABBİM kime nasıl nerde dert vereceğini iyi biliyor mercimek ve pirinçle tepsi içinde nimeti havaya fırlatarak smaylık yaratan czn burakınız nimetle öyle davranılmaz sonu iyi olmaz

vatandaş 1 yıl önce

Sen o mercimek ve pirincin nasıl üretildiğini ve toplandığını bilsen bunları konuşmazsın. İyi bir insana karşı söylediğiniz bu sözler aslında kıskançlığınızın göstergesidir.

Hafız 1 yıl önce

İnsanlara senden daha çok faydasının olduğu kesin aaa.

Hamdi 1 yıl önce

Allah şifa versin burak kardeşim

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun