2022 yılının en büyük düşüşünü yaşadı! Doctor Strange'de 2 haftada dibi gördü

Yayınlandığı günden beridir hesaplanan gişe rekorunun ilk ayağında rekor kıran Doctor Strange dünya genelinde en çok izlenen film olmuştu. Ancak ikinci haftada yüzde 84'lük ani bir düşüşle rekoru yarım kaldı.

Başrolünde Benedict Cumberbatch'ın oynadığı Doctor Strange'nin devam filmi olan Çoklu Evren Çılgınlığı 6 Mayıs'ta sinema severlerle buluştu. Marvel yapımı olan film yayınlandığı günden itibaren beğeni toplamıştı. 

doctor strange

doctor strange

Her ne kadar hayranlarından eleştiriler alsa da ilk 4 günde 185 milyon dolar el de etmişti. Filmin Robbert Pattinson'lu The Batman'in rekorunu kırıp kırmayacağı ise merak edilmişti.

doctor strange

doctor strange

Cumberbatch, film ilerleyen yıllarda devam olarak çekildikçe her zamana oynamaya hazır olduğunu belirtti. 

doctor strange çoklu evren çılgınlığı

doctor strange çoklu evren çılgınlığı

BÜYÜK DÜŞÜŞ!

İlk film ve devam filmi arasında tam 6 yıl olmasına rağmen hayranlarının heyecanla beklediği filmde çok hızlı bir evrensel geçiş olması seyirciyi her ne kadar şoke etse de yeni kahramanların girişleri beğeni kazanmıştı. Pandemi sonrası Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filminin rekorunu geçen The Batman'in rekorunu ise Doctor Strange'nin alacağı konuşuluyordu. Ancak öyle olmadı. Doctor Strange ikinci hafta itibaren büyük bir düşüş yaşadı. Yüzde 84'lük düşüş herkesi şaşırttı. Sosyal medyada bazı keskin eleştiriler ve filmde yer alan eşcinsel detayları hayran kitlesini etkiledi. 

BİR YORUM YAPIN 0