Erkan Petekkaya'dan takdir toplayan hareket! 2 yıl önce annesini de bu yüzden...

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal bir platformdan kazandığı gelirin tamamını Alzheimer Derneği'ne bağışlama kararı aldı. İki yıl önce Alzheimer tedavisi gören annesini kaybeden ünlü oyuncunun bu hareketi alkış topladı.

Son olarak "Kırmızı Oda" dizisinde oynadığı Delikanlı Sadi rolüyle büyük beğeni toplayan oyuncu Erkan Petekkaya, insanların sevdiklerine güzel dileklerini iletmek için ünlü isimler aracılığıyla video mesajı gönderdikleri platform popile.com'a üye oldu. 

 Erkan Petekkaya

Erkan Petekkaya

Bazen özel gün kutlamaları bazen de selam vermek için kullanılan platforma katılan Petekkaya, buradan elde edeceği gelirin tamamını Türkiye Alzheimer Derneği'ne bağışlama kararı aldı. Alzheimer tedavisi gören annesini iki yıl önce kaybeden oyuncunun bu davranışı hayranlarından takdir topladı.

Erkan Petekkaya son hareketiyle takdir topladı

Erkan Petekkaya son hareketiyle takdir topladı

Kraliçe II. Elizabeth'in tahtta 70. yılı Platin Jübile etkinliğiyle kutlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe II. Elizabeth'in tahtta 70. yılı Platin Jübile etkinliğiyle kutlandı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0