Hüseyin Tatlı kimdir, nerelidir? Hüseyin Tatlı kaç yaşında?

Türkiye'nin sevilen seslerinden İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı en çok merak edilen kişiler arasında yer alıyor. Peki Hüseyin Tatlı kimdir? İşte Hüseyin Tatlı il ilgili tüm detaylar...

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kardeşi olarak bilinen Hüseyin Tatlı, en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki Hüseyin Tatlı kimdir? Hüseyin Tatlı kaç yaşında?

HÜSEYİN TATLI KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Hüseyin Tatlı 1973 yılında Mersin'de dünyaya gelmiştir. 8 kardeşin en küçüğü olarak bilinmektedir. İbrahim Tatlıses'in kardeşi olan Hüseyin Tatlı da müzisyen olarak tanınmaktadır. Uzun zamanlarda Ankara'da yaşamış olan Tatlı sonrasında İstanbul'a yerleşerek kariyer hayatına burada devam etmiştir. Tatlı 2 yaşındayken babalarını kaybetmiştir.

İbrahim Tatlısesin kardeşi Hüseyin Tatlı

İbrahim Tatlısesin kardeşi Hüseyin Tatlı

Dilan Çıtak ve Levent Dörter çiftinin hazırlıkları başladı! Düğünleri İbo ShowİLİŞKİLİ HABERDilan Çıtak ve Levent Dörter çiftinin hazırlıkları başladı! Düğünleri İbo Show'da mı olacak?

Hüseyin Tatlı, aile içinde en açık tenli ve renkli gözlü olan tek kişidir. İbrahim Tatlıses'e baktıkça babasını hatırladığını söyleyen Hüseyin Tatlı, iki kere evlenmiş ve bu evliliklerden Asya isminde bir kız çocuğu, Can isminde de bir erkek çocuğu olmuştur. 2000 senesinde Varlığın Yeter, 2016 senesinde ise Bil İstedim ve Pardon adlı albümleri çıkarmıştır. Sosyal medya sık sık abisi ile aralarında bir kırgınlık olduğu konuşuluyor. Öte yandan Hüseyin Tatlı, abisinin müzisyen olmasını istemediğini, ona bir dizisinde rol verdiğini fakat dördüncü bölümde öldürdüğünü, İbrahim Tatlıses'in kardeşi olmasaydı daha iyi yerlerde olacağını düşündüğünü söylemiştir.

"Yaranamadım" şarkısıyla ünlenen CanKan'ın solisti Malik Ayhan son haliyle şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

"Yaranamadım" şarkısıyla ünlenen CanKan'ın solisti Malik Ayhan son haliyle şaşırttı!
Hakan Altun'dan yeni albüm! "Çok Ağlarız"

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Altun'dan yeni albüm! "Çok Ağlarız"

BİR YORUM YAPIN 0