Rapçi Eypio'nın "erkeklerin bacak kılı almasın" açıklaması sosyal medyayı ikiye böldü

Katıldığı bir programda konuşan rapçi Eypio, epilasyon ve bacak kılları hakkında, erkeklerin yapmasının normal olmadığını iddia etti.

YouTube üzerinden yapılan bir programa katılan 39 yaşındaki rapçi Eypio, çıkardığı parçalarla sürekli genç kesimin dikkatini ve beğenisi toplamayı başaran isimler arasında yer alıyor. Programda "Normaldir" veya "normal değildir" cevabının verilmesi gereken sorulara samimi yanıtlarıyla gündem olurken, izleyicileri ikiye böldü.

eypio

eypio

"NORMAL DEĞİL"

Programın ilk bölümünde sorular sorular arasında bacak kılları ile ilgili olan kısım tüm izleyenlerin dikkatini çekerken, YouTube üzerinde yorumlarda polemik oluşturdu. Ünlü rapçiye "Erkeklerin bacaklarını tıraş etmesi normal midir?" sorusu soruldu. Eypio ise düşünmeden verdiği "Normal değildir" cevabı gündeme oturdu. 

eypio

eypio

"BANA DA NORMAL GELMİYOR"

Eypio "O yapan için değişir ama ben yapmam herhalde" diye devam eden konuşmasına sunucunun da "Bana da normal gelmiyor" açıklaması taraflara ayırdı. Ardından sokak röportajını yayınlayan programda halkın yarısının normal olarak gördüğünü yarısının normal olarak görmediğini belirtti.

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın gözlerden uzakta büyüttükleri oğulları Murathan kocaman oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın gözlerden uzakta büyüttükleri oğulları Murathan kocaman oldu

BİR YORUM YAPIN 0