Yılmaz Vural'ın yeni gelir kapısı şaşırttı! Adeta para basıyor

Babacan tavırlarıyla tanınan teknik direktör Yılmaz Vural, yeni işiyle gündem oldu. Paraya para demeyen ünlü teknik direktör sosyal medyaya para yatıranların isteği üzerine video çekiyor.

Son dönemde Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu gibi ünlü isimlerin yaptığı sisteme Yılmaz Vural'da dahil oldu. Birçok ünlünün yeni gelir kapısı olan sosyal medyada 1200 TL yatırıp eşi, arkadaşı, sevgilisi arası bozuk olduğu kişiye videolar gönderme işine Yılmaz Vural'a ilgi büyük.

yılmaz vural yeni işi

yılmaz vural yeni işi

Ünlülerin yeni gelir kapısı haline gelen bu sistem Yılmaz Vural'ın katılmasıyla olay oldu. 

yılmaz vural

yılmaz vural

TAVSİYEDE BULUNUP, ARA BULUCULUK YAPIYOR

Sabah'ta yer alan habere göre; Yılmaz Vural, arkadaşına jest yapmak isteyenlerin dileğini yerine getiriyor. Evlenmek isteyen gençler adına "Bu çocuk iyi biri, kaçırma!" diye karşı tarafa tavsiyelerde bulunuyor.

yılmaz vural paraya para demiyor

yılmaz vural paraya para demiyor

Eşi, arkadaşı ya da sevgilisiyle arası açık olanlara arabuluculuk yapıp ortamı yumuşatan esprili videolar gönderiyor. Vural, bu çekimler için 1200 lira talep ediyor. Vural'a ilgi büyük.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seda Sayan'dan Melek Mosso linçine tepki!

Onu Seksenler dizisinde tanımıştık! Oğlunu görenler...

İLİŞKİLİ HABER

Onu Seksenler dizisinde tanımıştık! Oğlunu görenler...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Hakan Belçika 1 yıl önce

Yazıklar olsun. Şimdide milletin kanına mı gireceksiniz? Bu bir vebaldir. Sen nerden bileceksin bu adam iyi bir adam mıdır değil midir? Senin iyi dediğin adam vurup kadını öldürse o adamla birlikte seninde içeriye girmen gerekiyor bence. Yeter bu para hırsı. Aç gözlü tavuklar gibi bir türkü doymadınız.

Abdullah 1 yıl önce

Tanimadigim kimse icin ulumlu beyan vermem para icin sahsen

Ali AydıN. 1 yıl önce

yani yalan konuşuyor inanmadığın bilmediğin birisi için nasıl bu iyi biisidir söyleyeceksin ? boş iş