Destan dizisinin yıldızı Elif Doğan annesi Dilek Doğan'ı kaybetti

ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisi ile seyirci karşısına çıkan genç oyuncu Elif Doğan, kötü bir haberle sarsıldı. Elif Doğan'ın annesi Dilek Doğan hayatını kaybetti. Genç oyuncu Elif Doğan acı haberi sosyal medyadan 'Pamuk annemi dün akşam kaybettik' şeklindeki paylaşımıyla duyurdu.

İlk olarak 'Hayat Bazen Tatlıdır' dizisiyle yıldızı parlayan Elif Doğan, şimdilerde 'Destan' dizisi ile ekranlarda yer alıyor.

Daha önce rol aldığı Gençliğim Eyvah, Zengin ve Yoksul, Kuruluş Osman, Çukur, Hayat Bazen Tatlıdır, Aşk Tesadüfleri Sever 2 gibi yapımlarla adını duyuran genç oyuncu Elif Doğan aldığı acı haberle yıkıldı. Son olarak Destan dizisinde hayat verdiği Tutkun karakteriyle izleyici karşısına çıkan Elif Doğan'ın annesi Dilek Doğan hayatını kaybetti.

"PAMUK ANNEMİ KAYBETTİK"

Henüz 27 yaşında olan ünlü oyuncu Elif Doğan acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesini kaybettiğini duyurdu:

"Pamuk annemi dün akşam kaybettik. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Rami Hacı Ali Paşa Camii'nden kaldırılıp, Ayazağa mezarlığını defnedilecektir."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray en büyük pişmanlığını ilk kez açıkladı!

Hülya Koçyiğit'in Yeşilçam anıları ağlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit'in Yeşilçam anıları ağlattı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0