Orhan Ölmez gözyaşlarına hakim olamadı!

TRT1 ekranlarındaki 'Alişan ile Hayata Gülümse' programına konuk olan şarkıcı Orhan Ölmez, sohbet esnasında gözyaşlarına hakim olamadı. Ölmez'in anlattıkları, izleyicileri ve programın sunucusu Alişan'ı da ağlattı.

2003 yılında seslendirdiği 'Su Misali' adlı ilk albümüyle yüreklere dokunan Orhan Ölmez, önceki gün Alişan'ın TRT1'de sunuculuğunu yaptığı 'Alişan ile Hayata Gülümse' programına konuk oldu. Daha sonra 'Her Şeyin Farkındayım', 'Damla Damla', 'Türkü', 'Adam Ve Kadın' ve' Sessiz Sessiz' gibi birçok albüme imza atan Ölmez, konuk olduğu programda herkesi gözyaşlarına boğdu.

Orhan Ölmez herkesi gözyaşlarına boğdu

Orhan Ölmez herkesi gözyaşlarına boğdu

Orhan Ölmez kimdir? Orhan Ölmez kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABEROrhan Ölmez kimdir? Orhan Ölmez kaç yaşında?

"15 YAŞIMA KADAR BABA KELİMESİNİ KULLANMAKTAN HEP İMTİNA ETTİM"

Konuk olduğu programda babası Abdulvahabi Gazi Ölmez'in yaşamını yitirmesinin ardından yaşadığı duygusal süreci anlatan 44 yaşındaki sanatçı, "Babamı 11 yaşında kaybettiğim için 'baba' kelimesi 15 yaşıma kadar kullanmaktan hep imtina ettiğim bir kelime oldu. Yıllar sonra normalleştirebildim konuyu. Baba bir güç, önder, lider, yol gösterici. 10 yaşıma kadar bir baba figürüyle yaşamışım ben aslında ve o bana hala rehber. Ben babamı hastayken evimizin önünde ambulansa yerleştirdim, hastaneye gitmek istedim. 'Sen gelme' dediler, sonra sadece bir defa gördüm zaten babamı. O da son görüşmemizmiş ama öyle gibi davranmadı hiç. Babam bir süre tatile gitmiş gibi hissettim, dönecek gibi geldi. Yara sıcakken acıtmıyor, yavaş yavaş o yara kabuk tutmaya başlıyor. Sonra o kabuğu yolmaya çalışıyorsunuz, daha ada acıtıyor" ifadelerini kullandı.

Orhan Ölmez

Orhan Ölmez

"O ŞARKI BABAM İÇİNDİR" 

Su Misali albümündeki 'Özledim' şarkısı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Ölmez, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"Babamın sesinin rengini anımsamayı çok özledim. Hatırlamaya çalışıyorum bazen ama olmuyor. 'Özledim' şarkımı herkes bir aşk şarkısı zanneder aslında ancak babama özeldir. Onun içindir o şarkı, ona özlemimdir. Çok özlüyorum babamı, hala evde bana seslendiğini duyduğum anlar oluyor."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Chris Rock'a attığı tokattan sonra Will Smith 'Efsane' ile geri dönüyor!

BİR YORUM YAPIN 0