Hülya Avşar'ın servet değerindeki küpeleri olay oldu!

Geçtiğimiz gün bayram için soluğu Batum'da alan Hülya Avşar, sahne performansıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Siyah bir elbise giymeyi tercih eden Avşar'ın milyonluk küpeleri ise çok konuşuldu.

Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, Kurban Bayramı'nın ilk gününde Batum'da sahne aldı. Türk Sanat Müziği ve arabesk şarkılardan oluşan bir repertuarla hayranlarına adeta müzik şöleni yaşatan Avşar, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. 

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Birbirinden güzel şarkıları, salonu dolduran hayranlarıyla birlikte seslendiren ünlü şarkıcı tarzıyla da sevenlerinden tam not aldı. Melih Yazgan imzalı siyah bir elbise giymeyi tercih eden ünlü yıldız, saçlarını sıkıca toplayarak elbiseye vurgu yaptı. Tamamen pırlanta kaplı ihtişamlı bir küpe takan Avşar, dikkat çeken takıları için 2 milyon TL'yi gözden çıkardı. 

Hülya Avşar küpeleri

Hülya Avşar küpeleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Şahin ve Cedi Osman evlendi! Ünlü çiftin nikahını Acun Ilıcalı kıydı!

Demet Akbağ'dan yıllar sonra Sadri Alışık itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akbağ'dan yıllar sonra Sadri Alışık itirafı!
Barış Murat Yağcı kirli tırnaklarıyla reklam yaptı! Sosyal medyada linç yedi

İLİŞKİLİ HABER

Barış Murat Yağcı kirli tırnaklarıyla reklam yaptı! Sosyal medyada linç yedi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

İşte öyle 1 yıl önce

Milyonluk küpeyle olmuyor canım be... Taşıyan insan olmayınca küpeler havada sallanıyor sadece.