Barış Murat Yağcı kirli tırnaklarıyla reklam yaptı! Sosyal medyada linç yedi

Survivor 2022 All Star yarışmasına katılan Barış Murat Yağcı, Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ürün tanıtımı yapan Yağcı'nın bakımsız ve kirli tırnakları takipçilerinin tepkisini çekti

Tavırlarıyla survivor All star yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Barış Murat yağcı yarışmadan elendikten sonra Instagram'da ürün tanıtımı yapıyor. Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken yarışmacı son olarak kirli tırnaklarıyla gündeme geldi. 

SOSYAL MEDYADA LİNÇ YEDİ!

Birçok takipçisi bulunan Yağcı, son paylaşımı birçok sosyal medya kullanıcısından linç yedi. Yağcı'nın saç bakım ürünü tanıttığı videoda kirli ve bakımsız tırnakları takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Ancak birçok takipçi Yağcı'nın önceki gün motorunun bakımını yaptığını söyleyerek bu durumun gayet normal olduğunu belirtti.

barış murat yağcı

barış murat yağcı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Tan Taşçı'dan alkış toplayan hareket! Engelli bir gencin hayalini gerçekleştirdi

Hülya Avşar'ın servet değerindeki küpeleri olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'ın servet değerindeki küpeleri olay oldu!
Hayat Bilgisi'nin Bahar'ı Ayçe Abana'yı kimse tanıyamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Hayat Bilgisi'nin Bahar'ı Ayçe Abana'yı kimse tanıyamadı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0