Selena Gomez'den üzen haber! "Belki de hiç anne olamayacağım..."

Daha önce anne olmak istediğini belirten ve konuşmalarında sık sık bunu dile getiren dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, dijital bir platformda yayınlanacak belgeseli için konuştu. Duygusal anlar yaşayan Gomez, gözyaşlarına hakim olamadı. Hastalığı yüzünden kullandığı ilaçların doğurganlığı etkilediğini belki de hiç bir zaman anne olamayacağını ifade etti...

Amerikalı şarkıcı ve aktör olan dünyaca tanınan Selena Gomez, geçtiğimiz günlerde çarpıcı itiraflarla dolu açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı bir dijital platform için kendi yaşamının konu alınmasıyla oluşturulan belgesel için konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Gomez, sevenlerini üzdü. 

selena gomez

selena gomez

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!

Ruhsal sıkıntı yaşadığını ifade eden Gomez, bunların belki de geçmişte yaptığı hataların sonucu olduğunu dile getirirken, bipolar bozukluktan kurtulmak için kullandığı ilaçlar nedeniyle belki de hiç bir zaman anne olamayacağını ifade etti. Gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar, hayranlarının yüreğini dağladı.

selena gomez

selena gomez

"ANNE OLAMAYACAK"

30 yaşındaki başarılı oyuncu ve şarkıcı Gomez, daha önce anne olmak istediğini dile getirmişti. Belgeselde konuşan Gomez, hamile kalmaya çalışan bir yakın arkadaşını ziyaret ettiğini, hamile kalamadığını öğrendiğinde ise gözyaşlarına hakim olamadığını açıkladı Gomez "Belki de ben asla bir çocuk dünyaya getiremeyeceğim" açıklamasında bulundu.

selena gomez

selena gomez

"YİNE DE UMUDUM VAR"

Tüm kullandığı ilaçlara rağmen umudunun var olduğunu dile getiren Gomez, hazır olan tüm yolları deneyeceğini belirtti. Bununla birlikte hep umut taşıyacağını açıklayan Gomez, ayrıca Lupus hastalığı ile de mücadele ediyor. 2020 yılında durumu kötüleşen Gomez, tekrar hastaneye kaldırılıp kontrol altına alınmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Aslı Tandoğan'dan kızına büyük jest! Hem çaldı hem söyledi

Survivor Nisa Bölükbaşı TRT dizisine oyuncu oldu! Resmen kısmeti açıldı...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Nisa Bölükbaşı TRT dizisine oyuncu oldu! Resmen kısmeti açıldı...

BİR YORUM YAPIN 2

Tepki 1 yıl önce

Çok üzüldük bak,soyu tükenecekmiş ne yapcez şimdi..!

Misafir 1 yıl önce

Gavur da olsa insan üzülüyo