Survivor Nisa Bölükbaşı TRT dizisine oyuncu oldu! Resmen kısmeti açıldı...

Survivor 2022 yarışmasında birinci olan Nisa Bölükbaşı, TRT Dijital'de yayınlanacak yeni dizinin kadrosuna yerleşti.

Nisa Bölükbaşı, Survivor yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan isimlerden oldu. Kariyerinde Survivor yarışmasının etkisi olan Nisa Bölükbaşı, özel hayatıyla da sık sık magazin manşetlerini süsledi.  Bölükbaşı, Twitter'dan yaptığı açıklamada "diziye konuk oyuncu olarak dahil olacağını ve projede sadece İngilizce konuşacağını" ifade etti.

Söylemezsem Olmaz yorumcuları ise bu durumu beğenmedi. Nisa'nın dizide rol alacağını duyan Bircan Bali bu durumu mantıksız bulurken Arto ise Survivor şampiyonunun aşk hayatına gönderme yaparak "Her üç günde bir biriyle aşk yaşıyor, gündeme öyle geliyor" dedi.  Arto hızını alamayarak Acun Ilıcalı'yı da eleştirdi ve "Acun Ilıcalı'nın bize hediye ettiği şeylerin hiçbirisinin bir işe yaramaması..." yorumunda bulundu.

Selena Gomez'den üzen haber! "Belki de hiç anne olamayacağım..."

İLİŞKİLİ HABER

Selena Gomez'den üzen haber! "Belki de hiç anne olamayacağım..."
Bayern Münih'in yıldızı Manuel Neuer kanser nedeniyle üç ameliyat geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Bayern Münih'in yıldızı Manuel Neuer kanser nedeniyle üç ameliyat geçirdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

HASAN 1 yıl önce

Artık TRT yi de izlememmek gerekir. Bu kız bu kadar örnek olursa vay halimize