İbrahim Tatlıses kızı Dilan Çıtak Tatlıses'e sahip çıktı! "Kızımı çok seviyorum"

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses geçtiğimiz aylarda müzisyen Levent Dörter ile nişanlanarak evlilik hazırlıklarına girmişti. Bodrum'da mekan açan Dilan Çıtak Tatlıses'i bu mutlu gününde babası ve nişanlısı yanından ayrılmadı.

Bodrum'da mekan açan Dilan Çıtak Tatlıses'i sevenleri yalnız bırakmadı. Babası gibi şarkıcılık yolundan ilerleyen başarılı isim Çıtak, geçtiğimiz aylarda nişanlandığı Levent Dörter ile düğün alışverişlerine ara verdi. Evlilik için koşuşturmacada olan Çıtak, bir de bu koşuşturmaya yeni mekanını ekledi.

dilan çıtak tatlıses

dilan çıtak tatlıses

ONU YALNIZ BIRAKMAK İSTEMEDİM

Bodrum'da markasının ikinci şubesini açan Çıtak'ı babası da yalnız bırakmadı. Açılışa katılan Tatlıses "Kızımı çok seviyorum, böyle bir günde onu yalnız bırakmak istemedim" açıklamasında bulundu.

ibrahim tatlıses, dilan çıtak, levent dörter

ibrahim tatlıses, dilan çıtak, levent dörter

DAMADI YANINDA BİR DAKİKA AYRILMADI

Tatlıses açılışta yaptığı espirili konuşmasıyla gündeme otururken, gelenleri kahkahaya boğdu. Büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile arasında problem olan İbrahim Tatlıses, diğer çocukları ile herhangi bir problem yaşamıyor. Öte yandan Levent Dörter, açılış daveti sırasında kayın pederi İbrahim Tatlıses'in yanından bir an olsun ayrılmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

50 Cent söyledi efsane komedyen Jim Carrey dans etti! Yeniden gündem...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0