Ayça Bingöl'ün yeni imajı şaşırttı! Eski halinden eser yok

Öyle bir geçer zaman ki dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Ayça Bingöl yeni dizisi için imaj değişikliğine gitti.

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisindeki başarılı performansıyla hafızalara kazının oyuncu saçlarını sarıya boyattı. Yeni oynayacağı ve çok tutacağı konuşulan 'Cennetin Çocukları' dizisi için bambaşka bir imaja büründü.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI! 

Ayça Bingöl son halini sosyal medyada paylaştı. Bingöl yeni imajıyla ilgili paylaşımına 'Yeni saçlarımla iyi hissediyorum' notunu düştü. 

Ayça Bingöl

Ayça Bingöl

DAHA ÖNCE DE SAÇLARINI SARIYA BOYATMIŞTI!

"Bayağı sarışınım ve vapurda artistik pozlarla kendimi çekiyorum" diyerek Instagram hesabından paylaşmıştı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kanal 7 muhabiri Meryem Nas başörtüsüne yapılan çirkin saldırı hakkında konuştu!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

konuk 1 yıl önce

Ses çıkartmak lazım

TEMCİT 1 yıl önce

TEMCİT PİLAVI gibi ısıt ısıt oyna

Mehmet Kandemir 1 yıl önce

zombiye dönmüş...

Toplam 1 beğeni