Acun Ilıcalı'nın flaş Survivor bırakma kararı! Survivor'da yerine gelecek isim belirlendi

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı cephesinde flaş gelişme yaşandı. Hull City takımı alması birlikte yoğun bir iş sürecine giren Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor'ı bırakacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı survior yarışmasını sunucu Murat Ceylan'a bırakacak.

Geçtiğimiz günlerde satın aldığı Hull City takımı ile sezona iddialı bir giriş yapan sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın yoğunluk nedeniyle Dominik'te düzenlenen Survivor'ı bırakacağı iddia edildi.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğünü için İstanbul'a gelen Ilıcalı bazı açıklamalarda bulundu. Ünlü isim "Yorgunum ama yorgunluğum bu düğüne engel olmadı. Seve seve geldim. Maçlara gidip gelmek biraz yoruyor 2 haftada 5 maça filan gittim geldim ama sonuç iyi oldukça insan mutlu oluyor" demişti.

acun ılıcalı survivor

acun ılıcalı survivor

SURVİVOR'I BIRAKIYOR!

Yoğunluk sebebiyle işlere yetişmekte zorlanan Acun Ilıcalı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Whitevivor hesabına göre; Ilıcalı Survivor'ı bırakıyor.

MURAT CEYLAN'A DEVREDECEK

Acun Ilıcalı Hull City nedeniyle tüm işleri Murat Ceylan'a devredecek. Çok kritik bir durum olmadıkça hem ada konseyini hem de oyunları Murat Ceylan sunacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Justin Bieber yüz felci geçirmişti! Ünlü yıldız hastalığından sonra ilk defa görüntülendi

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan hamile yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'nu esprisiyle şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan hamile yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'nu esprisiyle şaşırttı!
Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ı ekranlara dönüyor! Yeni projesi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ı ekranlara dönüyor! Yeni projesi belli oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Ugur 1 yıl önce

Elinde mikrofon dolaşan adamı bir anda nereye getirdi bu sistem :)

Selocan 1 yıl önce

Acun bırakırsa survivorun anlamı kalmaz,zaten geçen yarismada acun hiç yarışmaları sunmadi o zaman bile tadı gitti programın

anonim 1 yıl önce

bunu seyreden varnı hala

İsmail 1 yıl önce

Acun seni paraya boğar aman dikkat et işine sahip cik

misafir 1 yıl önce

Kabak tadı verdi.

Yorumların Tümünü Okuyun