Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ı ekranlara dönüyor! Yeni projesi belli oldu

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nin en sevilen karakterlerinden biri olan Abdülhey'i canlandıran oyuncu Kenan Çoban'dan sevindiren haber geldi. Çoban, uzun ara verdikten sonra bomba proje TRT'de yayınlanacak Teşkilat-ı Mahsusa Trablus dizisiyle ekranlara dönüyor.

İzlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı karakterle gönüllere taht kuran Kenan Çoban, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Tüm Türkiye'nin Abdülhey olarak tanıdığı Çoban, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almıştı.

ÇEKİMLER EKİM AYINDA!

Gerçek bir ajan hikâyesini konu edinecek yapımın başrollerinde oyuncu Kenan Çoban yer alacak. Şafak Bal ve Oğuz Öztürk'ün yönetmenliğini yapacağı dizi 8 bölüm olarak planlandı. Teşkilatı Mahsusa Trablus Ekim ayının sonunda sete çıkacak. Büyük ilgi görmesi beklenen yapım, 1911’de Trablus bölgesinde geçen olayları konu alacak.

Kenan Çoban, Teşkilatı Mahsusa Trablus dizisinde rol alacak. Ünlü oyuncu Ahmed eş-Senusi’yi canlandıracak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'in annesinin gençlik fotoğrafını gören inanamadı!

Acun Ilıcalı'nın flaş Survivor bırakma kararı! Survivor'da yerine gelecek isim belirlendi

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın flaş Survivor bırakma kararı! Survivor'da yerine gelecek isim belirlendi
Esra Erol ve eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol ve eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0