Esra Erol ve eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım!

Her paylaşımı olay olan ünlü sunucu Esra Erol sosyal medya hesabından eşiyle romantik bir anını paylaştı. Bana öyle bakma" notunu düşen Erol'un paylaşımına eşi Özbir kayıtsız kalmadı.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan ünlü sunucu Esra Erol'dan eşiyle birlikte yeni paylaşım geldi. Eşiyle romantik anlar geçiren Erol o anları Instagram hesabından paylaştı. 

Mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen çiftten Esra Erol paylaşıma ise "Bana öyle bakma" notunu düştü.

Esra erol paylaşımı

Esra erol paylaşımı

Eşinin pozlarına verdiği yanıtlarla dikkat çeken Özbir ise bu yoruma "Nasıl bakayım çok güzelsin" yanıtını verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef'te Mehmet Şef'in yemediği börek olay oldu!

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ı ekranlara dönüyor! Yeni projesi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin Abdülhey'i Kenan Çoban'ı ekranlara dönüyor! Yeni projesi belli oldu
Amine Gülşe'ye arkadaşlarından sürpriz doğum günü kutlaması!

İLİŞKİLİ HABER

Amine Gülşe'ye arkadaşlarından sürpriz doğum günü kutlaması!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Aslı 1 yıl önce

Karı koca, ahlaksız insanların hayatlarından milyonlar kazanıyorlar, Allah aşkına esra erolun programına çıkanlar yarım akıllı bu değiştirilemez, bari şunları adam gibi Bi giydirin, kişilik ahlak konusunda zaten yerle bir olmuşlar bari giyim kuşam konusunda aşşalanmayın.

Güzel 1 yıl önce

Güzel bir haber.

selim 1 yıl önce

bıktık bunlardan yeterya kapatın sunların programlarını yeter iyice aile düzeni kalmadı aile içi huzursuzluklar bunların yüzünden eksik olmuyor duyan yokmu

Ben 1 yıl önce

Sapkınlıkta sınır tanımayanla destek verdiğini duyduk. "Atasözü ne diyor: "Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim."