Amine Gülşe'ye arkadaşlarından sürpriz doğum günü kutlaması!

Üç yılı bulan futbolcu Mesut Özil ile dünyaevine giren oyuncu Amine Gülşe, ikinci çocuklarını da kucaklarına almak için gün sayıyor. Ünlü oyuncu ve modelin geçtiğimiz gün doğum günü olması sebebiyle arkadaşları sürpriz bir doğum günü hazırladı.

2019 yılında 33 yaşındaki futbolcu Mesut Özil ve 29 yaşındaki Amine Gülşe hayatlarını birleştirme kararı almıştı. Şimdilerde Eda ismindeki kızlarından sonra ikinci çocuklarını kucağına almak için geri sayım yapan Gülşe'ye sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleşti.

amine gülşe

amine gülşe

"KUZULARIM BENİM..."

Yakın arkadaşları ve dostlarının bir ataya gelip Gülşe'nin doğum gününü kutlaması duygusal anlar yaşatırken. Doğum gününün konsepti pembe seçildi. Gülşe doğum gününe ait fotoğraf sosyal medya hesabından paylaşırken "Kuzularım bana sürpriz babyshower hazırlamış. Her şey çok güzeldi. Çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

amine gülşe

amine gülşe

"BU ANLARI YAŞAMAK İSTİYORUM"

Karnı iyice gözüken Gülşe'nin keyifli ve mutlu halleri de gözden kaçmazken, oyunculuğu kızı için bıraktığını "O kadar hızlı büyüyor ki bu anları yaşamak istiyorum. Onun için birçok şeye ara verdim ama başka işlerle uğraşıyorum. O da sürpriz olsun." şeklinde açıklamıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

MasterChef'te Mehmet Şef'in yemediği börek olay oldu!

Esra Erol ve eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol ve eşi Ali Özbir'den romantik paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 0