Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı'ndan duygulandıran paylaşım!

2021 Mart ayında hayata gözlerini yuman usta oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı, İnstagram hesabından yayınladığı paylaşımla evliliklerinin 17. yılı kutladı.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi sebebiyle 8 Mart 2021'de hayata gözlerini yummuştu. Usta oyuncusunun eşi Esra Kazancıbaşı ise ölüm haberiyle yıkılmış ve uzun süre kendine gelememişti. Şimdilerde bir paylaşımda bulunan Kazancıbaşı, evliliklerinin 17. yılını duygusal bir mesajla kutladı.

esra kazancıbaşı ve rasim öztekin

esra kazancıbaşı ve rasim öztekin

"PLANLAR YAPMAK VARDI..."

Rasim Öztekin ile evlendikleri günden bir fotoğraf paylaşan Kazancıbaşı "Her evlilik yıldönümümüz yaklaştığında "Nerede kutlayalım?" diye planlar yapmak, bazen birbirimize sürprizler hazırlamak vardı... Sevgi dolu, içi gülen gözlerinde kaybolmak vardı... Her gece bana sarıldığında kollarında öylesine sımsıcak, huzurlu uyumak vardı." açıklamasında bulundu.

esra kazancıbaşı ve rasim öztekin

esra kazancıbaşı ve rasim öztekin

"EL ELE YAŞLANMA HAYALİMİZ VARDI"

Devamında ise Kazancıbaşı "Kışları yaz tatili için heyecanla otel rezervasyonları yaptırmak, yeşil ve mavinin kucaklaştığı Ege koylarına doğru uzun bir yolculuğa çıkmak vardı. Arabada klima üzerime çok geldiğinde üşümelerim, sıcaklığı arttırdığımda terlemelerim ve bir türlü ayarı tutturamadığımda "Hahhh işte piyanist şantör yine iş başında" diye takılmaların vardı. Her Yemek ve kahvaltı sonrasında çay sohbetlerimiz vardı. Birlikte el ele yaşlanma hayallerimiz vardı.

Şimdi hiçbiri kalmadı. Ben değil, bizken, seninleyken yaşadığım tüm güzellikleri sanki bir deprem yıkıp geçti. Fotoğraflarda iç acıtan bir hatıraya dönüştü her şey. Sadece büyük, çok büyük bir aşk ve çaresiz, boynu bükük bir özlem kaldı geriye.

Bugün evlilik yıldönümümüz. Belki göz göze, el ele bir kutlama yapamayacağız ama ruhlar ve aşklar ölmediği için eminim ki ikimiz yine birbirimizi hissedeceğiz.

Bugün yine sevgimi, aşkımı fısıldayacağım gökyüzüne, martılara, bulutlara. Seni çok seviyorum aşkım." ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Uğur Pektaş ve Necati Şaşmaz, Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesinde dikkat çekti!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0