Cemal Can Canseven imaj değiştirdi! Bıyık bırakınca bambaşka biri oldu

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla imaj değiştirdiğini gösterdi. Canseven resmen bambaşka birine dönüşürken, son haliyle sosyal medya ikiye ayrıldı.

Survivor yarışmasında şampiyonluk kazanan Danla Bilic'in de yakın arkadaşı Cemal Can Canseven, sosyal medyayı aktif kullanan insanlar arasında yerini alıyor. Geçtiğimiz gün Halsey konserinde boy gösteren Canseven samimi halleriyle beğeni toplamıştı.

cemal can canseven

cemal can canseven

TARİHİN EN KÖTÜ DİZİSİNDE ROL ALMIŞTI

Şimdilerde herhangi bir projede yer almayan Canseven, şansını oyunculukta da denemişti. Aleyna Tilki ile dijital bir platformda dizi çeken Canseven, tarihin en düşük notlu dizisinde ilk rolünü almış oldu. "İşte Bu Benim Masalım" isminde Exxen'de yayınlanan dizi tarihin en düşük puanını alarak IMDb'den 1.7 alabilmişti.

cemal can canseven

cemal can canseven

İMAJ DEĞİŞTİRDİ!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Canseven imaj değiştirdiğini ilan etti. Paylaşımlarında bıyık bıraktığı görülen Canseven'in son hali sosyal medyayı ikiye böldü. Kimisi çok beğenirken, kimisi sakalsız ve bıyıksız halinin daha iyi olduğunu belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mustafa Karataş bankaların verdiği promosyonlar hakkında konuştu!

BİR YORUM YAPIN 0