Alec Baldwin 8'inci çocuğunu kucağına aldı!

Amerikalı aktör Alec Baldwin'in eşi Hilaria Baldwin, yedinci çocuklarını dünyaya getirdi. Daha önceki evliliğinden de Ireland adında bir kızı bulunan Baldwin, 8'inci kez baba oldu.

Yoga eğitmeni Hilaria Baldwin ile 2012 yılında dünyaevine giren ve mutlu bir evlilik sürdüren Amerikalı aktör Alec Baldwin, 8'inci kez baba olma heyecanını yaşıyor. 64 yaşındaki ünlü aktör eşi ile birlikte müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

 Alec Baldwin 8inci kez baba oldu

Alec Baldwin 8inci kez baba oldu

Rust filminin setinde katil olan Alec Baldwin iş bulamıyor!İLİŞKİLİ HABERRust filminin setinde katil olan Alec Baldwin iş bulamıyor!

"HAYALİMİZİ SİZİNLE TANIŞTIRMAKTAN HEYECAN DUYUYORUZ"

Çift, 22 Eylül'de kızlarını kucaklarına aldıklarını belirterek "O dünyaya geldi! Gerçeğe dönüşen minik hayalimizi sizinle tanıştırmaktan heyecan duyuyoruz" notuyla paylaşımda bulundu.

 Alec Baldwinin kızı doğdu

Alec Baldwinin kızı doğdu

Hilaria Baldwin ayrıca, "Baldwin kardeşler, günlerini onunla bağ kurarak ve onu evimize kabul ederek geçiriyorlar. Hepinizi çok seviyorum. Bu harika haberi sizlerle birlikte kutladığımız için çok mutluyuz" dedi.

 Alec Baldwinin çocukları kardeşleriyle kaynaşıyor

Alec Baldwinin çocukları kardeşleriyle kaynaşıyor

Öte yandan ünlü aktörün, 1993-2002 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Kim Basinger'dan da Ireland Baldwin adında bir kızı daha var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Selvi Boylum Al Yazmalım'ın gözde çifti Türkan Şoray ve Ahmet Mekin yıllar sonra bir arada! 

Ecem Erkek verdiği kilolarla tığ gibi oldu! Son hali şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Ecem Erkek verdiği kilolarla tığ gibi oldu! Son hali şaşırttı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0