Pop Sanatçısı Burak Kut: "Eski sanatçılara konser talebi azaldı"

Pop sanatçısı Burak Kut, geçtiğimiz zamanlarda sosyal medyada yapılan, "Eski sanatçılara konser talebi azaldı" yorumları hakkında konuştu.

Türkiye'de 1990'lı yıllarda "Bebeğim" şarkısıyla ün kazanan Burak Kut, önceki günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü şarkıcı basın mensuplarının sorduğu soruları yanıtsız bırakmadı.

Kendine yöneltilen sorulara cevap veren Kut, "Yeni şarkımız için kayıtlara başladım. Konserlerim de devam ediyor" dedi.

"TUTKUYLA ÇALIŞAN TERCİH EDİLİR"

Geçtiğimiz zamanlarda sosyal medyada yapılan, "Eski sanatçılara konser talebi azaldı" yorumları hakkında konuşan Burak Kut, şunları söyledi: "Kıyas yapmak istemiyorum. Yıllanmış sanatçıların eserleri daha kıymetli oluyor ama bence ne kadar üretirsen o kadar tercih edilirsin. Tutkuyla çalışan herkes tercih edilecektir"

"EN ÇOK İÇİMİ YAKAN MEVZU"

90'lı yıllarda şöhretinin doruklarını yaşadığı ve o zamana dair samimi açıklamalarda bulunan Kut, "Bugünkü aklımın 22 yaşındayken olmasını isterdim. Bu yönetim zafiyetiyle, insan sarraflığıyla ilgili. O zamanlar kendimi savunmasız hissediyordum. Şimdi tabii ki daha güçlü hissediyorum ama bunun nedeni de o zaman yaşadığım çalkantılar. Şimdi bir şey var içimde; ikinci raunt... Çünkü yapmam gerekeni tam olarak yapmadım. Suçlu benim, kabul ediyorum. Çok tutkulu dinleyicilerim var ve bana kızıyorlar. En çok içimi yakan mevzu odur. Yoksa kariyer, sektör, benim için ne demişler hiç önemli değil." dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0