Nesrin Cavadzade'yi üzen acı haber!

En son Yasak Elma dizisi ile ekranlar karşısında olan oyuncu Nesrin Cavadzade, yaşadığı acı kaybı sosyal medya hesabından takipçilerini duyurdu. hayatını kaybeden kedisiyle ilgili duygusal bir paylaşım yaptı. Cavadzade, kedisi için, 'Sen bana mucizelere inanmayı öğrettin' dedi.

Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Nesrin Cavadzade geçtiğimiz günlerde hayat arkadaşı ile yollarını ayırmış ve kendini kariyere adamıştı. Yersiz Yurtsuz, Al Yazmalım ve Yasak Elma dizileri ile ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu, kedisi Çiko'nun vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı. 

Nesrin cavadzadenin kedisi vefat etti

Nesrin cavadzadenin kedisi vefat etti

Nesrin Cavadzade kedisi Çiko’nun 16 yaşında hayatını kaybetmesi üzerine sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurdu. Kedisi Çiko'nun vefatını şu duygusal sözlerle paylaştı.

nesrin cavadzadenin acı kaybı

nesrin cavadzadenin acı kaybı

"SEN BANA MUCİZELERE İNANMAYI ÖĞRETTİN"

Oyuncu “Bu fotoğraf 16 yıllık beraberliğimizin ve mücadelemizin bir özeti gibi. Sen kitaplarda yazan her şeyin tam tersiydin. Kaç defa yanlış teşhislerle, yanlış tedavilere maruz kaldık. Ama ölmedik. 16 yıl yaşadık. Sen bana mucizelere inanmayı öğrettin. Mucizevi bir şekilde yaşadığın için, ölümün de bir ölümden çok mucizeye benzedi” notunu düştü.

nesrin cavadzadenin kedisi çiko

nesrin cavadzadenin kedisi çiko

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fenomen öğretmenden yeni paylaşım!

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0