Bella Hadid'in hastalığı yüzünden vücudu morardı!

Filistin davasının öncü savunucularından biri olan Filistin asıllı Amerikalı ünlü model Bella Hadid'in hastalığı yüzünden vücudunda morarmalar meydana geldiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Filistinli manken Bella Hadid, tüm dünya çapında büyük bir üne sahip. Mücadele ettiği Lyme hastalığı nedeniyle apar topar hastaneye kaldırılan Bella Hadid, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu.

Lyme hastalığı nasıl ortaya çıkar? Lyme belirtileri nelerdir? Lyme hastalığı tedavisi var mıdır?İLİŞKİLİ HABERLyme hastalığı nasıl ortaya çıkar? Lyme belirtileri nelerdir? Lyme hastalığı tedavisi var mıdır?

Hadid, takipçileri ile paylaştığı fotoğrafı ile ağızları açık bıraktı.

BELLA HADID VÜCUDUNDAKİ MORLUKLAR İLE KORKUTTU

Moda Haftası'nda podyumda boy gösteren Hadid, uyguladığı diyet nedeniyle sağlık durumunu zora soktu. Yorulduğu için kanındaki enfeksiyon oranı artan Hadid, tedavi görmeye başladı. Instagram'da 56,1 milyon takipçisi olan ünlü model, vücudundaki morlukları gözler önüne sererek sevenlerini korkuttu.

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0