Nil Karaibrahimgil ikinci el kıyafet giydiğini açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde bir davete katılan ve gündem olacak açıklamalarda bulunan şarkıcı Nil Karaibrahimgil, Konserde kendi dolabından giyindiğini ve İkinci el kıyafetleri geri dönüşüm açısından daha çok tercih ettiğini belirtti.

Şarkıcı Nil Karaibrahimgil, geçtiğimiz gün tanıtım yüzü olduğu markanın lansmanına katılmıştı. Objektiflere yansıyan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, konser için  çok harcama yapmamaya çalıştığını ifade etti. Annelik hakkında sorulan sorulara ise Karaibrahimgil, anneliğin kendisini etkilediğini ifade etti. 

Nil karaibrahimgil ikinci el kıyafet

Nil karaibrahimgil ikinci el kıyafet

"İKİNCİ EL KIYAFETLER TERCİH EDİYORUM"

Konser çalışmalarına hız kesmeden eden güzel şarkıcı, sahne kıyafetleri ile sorulan soruları şu cevabı verdi:

"Konserlerde kendi dolabımdan kıyafetler giyiyorum. Çok harcama yapmamaya çalışıyorum. İkinci el kıyafetleri geri dönüşüm açısından daha çok tercih ediyorum. Bu durumda daha da ilginç şeyler bulabiliyorum ya da kendim eski kıyafetlerimle kombinliyorum." ifadelerini kullandı.

Nil karaibrahimgil sahne kostümü

Nil karaibrahimgil sahne kostümü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Azra Akın'dan eğlendiren Özbek dansı!

Ünlü isimlerden 10 Kasım paylaşımları! "Sevgi ve saygıyla anıyoruz"

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerden 10 Kasım paylaşımları! "Sevgi ve saygıyla anıyoruz"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0