Ron Smoorenburg'dan saçları için İstanbula geldi! İstiklal Caddesi saldırısına mesaj...

Hollandalı dövüş sanatçısı olan ve aynı zamanda aktörlükte yapan Ron Smoorenburg, saçları için İstanbul'a geldi. Oyuncu İstanbul Taksim meydanında gerçekleşen hain saldırı için çok üzüldüğü mesajını vererek Türk halkının acısını paylaştığını belirtti.

Aktör, dublör ve dövüş koreografı olarak filmlerde yer alan Ron Smoorenburg "Köpek balığı MEG" filminin 2. serisinde Jason Statham ile rol almıştı. Smoorenburg, 13 Kasım Pazar günü İstanbul'un İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıya ilişkin mesajını dile getirdi.

Ron Smoorenburg

Ron Smoorenburg

"TÜRK HALKIN ACISINI PAYLAŞTI"

İstanbul'a gelip gezmek için can attığını dillendiren Ron Smoorenburg, Geçtiğimiz gün İstiklal Caddesinde yaşanan hain saldırıya çok üzüldüğünü belirterek terörün yeri, zamanı, ırkı, cinsi olmadığını, Türk halkının acısını paylaştığını belirtti.

ron smoorenburg

ron smoorenburg

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Derya Uluğ'dan yürekleri ısıtan davranış!

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0