Kısmetse Olur damat adayları Semih Kurtulmuş ve Adnan Kızıltaş'tan yıllar sonra gelen sürpriz!

Bir dönemin popüler yarışma programı Kısmetse Olur'un iki fenomen damat adayı Semih Kurtulmuş ve Adnan Kızıltaş'tan yıllar sonra beklenmeyen bir sürpriz geldi. Yıllar sonra bir araya gelen ikili sevenlerini şaşırtırken sosyal medyada gündem oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur'un bitmesinin üzerinden uzun zaman geçse de programın eski yarışmacıları hakkında çıkan haberler hala ilgi ile takip ediliyor. Efsane programın yayınlandığı dönemde favori olarak gösterilen damat adaylarından Adnan Kızıltaş ile Semih Kurtulmuş'un yıllar sonra bir araya geldiği haberi sosyal medyada bomba gibi düştü. Hayranlarını şaşırtan bu sürpriz sosyal medyada büyük ses getirdi.

Adnan Kızıltaş ve Semih Kurtulmuş

Adnan Kızıltaş ve Semih Kurtulmuş

YILLAR SONRA BULUŞTULAR!

Programın en dikkat çeken isimlerinden olan ikili geçtiğimiz günlerde, yıllar sonra bir araya geldi. O anları sosyal medya hesaplarından paylaşan ikilinin bu buluşması herkesi şaşırtırken sosyal medyada da gündem oldu.

Kısmetse Olur geri dönüyor! Yeni sezon hazırlıkları başladı...İLİŞKİLİ HABERKısmetse Olur geri dönüyor! Yeni sezon hazırlıkları başladı...

Geçirdikleri değişimle dikkat çeken ikilinin yanlarında eşlerinin de bulunması çok konuşuldu. İkili sosyal medyada çok konuşulurken, kullanıcılar ikili için "Bunlar bambaşka insanlar olmuş" yorumlarında bulundu.

Adnan Kızıltaş, Semih Kurtulmuş ve eşleri

Adnan Kızıltaş, Semih Kurtulmuş ve eşleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Televizyondaki görüntüleri gerçek sanan sevimli kedinin heyecanı kalpleri ısıttı!

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'dan diziyle ilgili itiraflar! "Çok acımasızlar..."

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Buse Kahraman'dan diziyle ilgili itiraflar! "Çok acımasızlar..."

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0