Gökhan Tepe ticarette başarısız oldu! Dükkanına kilit vurdu

Geçtiğimiz aylarda sahne aldığı konser alanında ayakta alkışlanmasıyla adından çokça söz ettiren şarkıcı Gökhan Tepe, 2 yıl önce hamburgerci dükkanı açmıştı. Müzik dünyasındaki başarısıyla tanınan Tepe, ticarette iflas etti.

Şarkıcı, söz yazarı ve aynı zamanda oyuncu olan Gökhan Tepe, son olarak Maslak'ta bir mekanda hayranlarıyla buluşmuştu. Seslendirdiği şarkılarıyla kulakların pasını silen Tepe, dillere destan bir performans sergilemişti. Öte yandan kulis öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Tepe, pandemi sürecinde baba olmanın inceliklerini şu ifadelerle aktarmıştı:

"Biz bebek büyüttük evde. Hey yavrum hey."

Evde kaldığı süre boyunca eşine ev işlerinde de yardım ettiğini söyleyen 44 yaşındaki şarkıcı, "Yaklaşık bir buçuk yıl boyunca yer sildim, çamaşır çitiledim, bulaşık yıkadım. Eşim ne derse yapmaya, ona yardımcı olmaya çalıştım. Yemek dışında birçok şeyde eşime destek olmaya çalıştım. Özellikle yer silmede iddialıyım. Artık müzik dışında da yetenekli olduğumu düşündüğüm birçok uğraş var. Pandeminin ardından yeni yeni sevenlerimizle buluşmaya başladık. Coşkulu konserlerimiz ve performanslarımız devam edecek" şeklinde konuşmuştu.

Gökhan Tepe

Gökhan Tepe

"TIKANIKLIK DÖNEMİMDEYİM"

Basın mensuplarıyla yaptığı sohbet sırasında müzikal çalışmalarıyla ilgili de tüyolar veren Tepe, "Ebru Gündeş'in albümü için çalıştık ve harika bir çalışma oldu diyebilirim. Yalnız kendim için kullanamıyorum. Şu an bir tıkanıklık dönemimdeyim. En kısa sürede aşıp kendim içinde güzel şarkılar yapacağım diye ümit ediyorum" dedi.

Gökhan Tepe ticarette başarısız oldu

Gökhan Tepe ticarette başarısız oldu

TİCARETTE İFLAS ETTİ!

Tüm bunların yanı sıra Gökhan Tepe, iki yıl önce büyük umutlarla Nişantaşı'nda açılışını yaptığı hamburgerci dükkanına kilit vurdu. Şarkıcı, "Bu sene besteden çok hamburger sattım" demişti. İçinde hâlâ birkaç masa ve sandalyenin olduğu görülen dükkanı, şarkıcının artan kira ve diğer üretim maliyetlerini göz önünde bulundurarak kapatma kararı aldığı öğrenildi.

Tepe, daha önce yaptığı bir röportajında; "Burası kendi markamız, her şey kendi üretimimiz. Burası Dikiltaş'tan sonra ikinci şubemiz. Böyle bir şeyi yapmayı çok istiyordum. Dünyanın en küçük burgerini burada satıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gupse Özay'dan esprili paylaşım! Bebekle bakım...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0