Aslı Bekiroğlu herkesi korkuttu! Bir gün boyunca ambulansın içinde...

Şile'de çekimlerine başlanan "Sıkı Dostlar" filmi setinde fenalaşan Aslı Bekiroğlu herkesi korkuttu. Bir gün boyunca ambulansın içinde kalan Bekiroğlu son durumunu paylaştı. Oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylar...

Aslı BekiroğluHakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah'ın başrollerini paylaştığı "Sıkı Dostlar" adlı filmin çekimlerine Şile'de başlandı. Şile'de gerçekleşen film çekimleri sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan film ekibi filmi çekerken çok eğlendiklerini, gayet güzel bir set geçirdiklerini söylerken, başlarına gelen talihsiz bir olaydan da bahsettiler. Çekimler esnasında rahatsızlanan Aslı Bekiroğlu'ndan bahseden film ekibi yaşadıkları talihsiz olayı anlattı.

Sıkı Dostlar film ekibi

Sıkı Dostlar film ekibi

Oyuncu Aslı Bekiroğlu fotoğraf paylaştı! Fotoğrafa gelen ilginç yorum...İLİŞKİLİ HABEROyuncu Aslı Bekiroğlu fotoğraf paylaştı! Fotoğrafa gelen ilginç yorum...

BİR GÜN BOYUNCA AMBULANSIN İÇİNDE BEKLEDİ

Gazetecilerden gelen sorulara cevap veren film ekibinden Hakan Meriçliler, "Sette başınıza gelen enteresan bir olay oldu mu? sorusuna Aslı Bekiroğlu'nun yaşamış olduğu sağlık probleminden bahsederek  "Aslında bu filmde enteresan şeyler olduğunu soruyorsunuz. Biz yola beraber çıkarken ve film başlamak üzereyken Aslı belinden su aldırdığı için ciddi bir rahatsızlık yaşadı. Burada ambulansta bir gün yattı. Ambulansta öyle duruyordu içimiz parçalandı. Ondan sonra Aslı'yla yola devam edilemeyeceği gibi bir durum söz konusu olduğu için filme 1-2 gün ara verdik. Sonra yeni bir oyuncu değişikliği olmalı mı olmamalı mı? derken asla ve asla vazgeçemeyeceğimiz için tekrar Aslı sahalara geri döndü. Öyle bir enteresan durum yaşadık." cevabını verdi.

Sıkı Dostlar filmi

Sıkı Dostlar filmi

"ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM"

Sağlık durumuyla ilgili sorulan soruya "Şimdi çok şükür iyiyim" diyerek cevap veren Aslı Bekiroğlu'nun cevabından sonra araya giren Gürgen Öz, "Uyuyordum uyandım bir baktım ki dönmüş… Filmin WhatsApp grubu var. Bir baktım ki sabah 'Kral geri döndü' diye mesaj atmış" ifadeleriyle settekileri kahkahaya boğdu.

Aslı Bekiroğlu

Aslı Bekiroğlu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zerrin Özer hareketiyle pes dedirtti! Sosyal medya tepkiler çığ gibi

Amerikalı rapçi Grand Daddy I.U uykusunda vefat etti

İLİŞKİLİ HABER

Amerikalı rapçi Grand Daddy I.U uykusunda vefat etti
Bu benzerlikler kafanızı karıştıracak! Birbirlerine ikiz kardeş kadar benzeyen ünlüler...

İLİŞKİLİ HABER

Bu benzerlikler kafanızı karıştıracak! Birbirlerine ikiz kardeş kadar benzeyen ünlüler...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0