Nilgün Belgün'ün 'Yabancı Damat' itirafı kan dondurdu! Ortalık karışabilir...

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir programda 'Yabancı Damat' dizisiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yabancı Damat dizisinden kovulduğu bilinen Belgün'ün anlattıkları kan dondurdu. İşte habere dair tüm detaylar...

Oyuncu Nilgün Belgün, Gökay Kalaycıoğlu'nun YouTube'daki programına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Belgün, rol aldığı Yabancı Damat dizisiyle ilgili kan donduran bir itirafta bulundu.

Niglün Belgün

Niglün Belgün

Nilgün BelgünİLİŞKİLİ HABERNilgün Belgün'den çarpıcı eleştiri! "Herkesin yüzü birbirine benziyor"

HAYATININ EN BÜYÜK HÜZNÜNÜ ANLATTI

Kalaycıoğlu'ndan yöneltilen "Hayatının en büyük hüznü ne?" sorusuna Nilgün Belgün şu ifadelerle yanıt verdi:

"Yabancı Damat'ta oynuyordum, annem de kötü hastalıkla mücadele ediyordu. Bana 'ya tiyatro ya dizi. Asıl parayı diziden kırıyorsun' dendi. Ben tiyatroyu seçtiğim için diziden ayrılmak zorunda bırakıldım. Hayatımın en zor dönemiydi. Annem kanser ve tiyatrodan küçücük bir para alıyordum. Bunları hepsini kurtarmak benim hayatımın en zor zamanıydı."

Niglün Belgünden Yabancı Damat itirafı

Niglün Belgünden Yabancı Damat itirafı

Belgün sözlerinin devamında, "Allah hep iyilerin yanındadır. Suçsuz bir şekilde diziden ayrıldığım için TV8'den sabah kuşağı programı teklifi aldım. Çok da iyi bir parayla... Hatta oturduğum evi sabah kuşağından kazandığım parayla aldım. Müthiş bir iş yaptım. Yabancı Damat'tan kovuldum ama Türker İnanoğlu bunu kabul etmiyor. Ona kırgın değilim, teşekkür bile ediyorum. Çünkü dizide olsaydım o programı yapamazdım. Programdan çok iyi paralar kazanınca vergi sıralamasına bile girmiştim." ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Acun'dan olay çıkış: "Elimde güç olursa değiştireceğim"

Acun'dan olay çıkış: "Elimde güç olursa değiştireceğim"

İLİŞKİLİ HABER

Acun'dan olay çıkış: "Elimde güç olursa değiştireceğim"
Sinan Akçıl hakaretlere dayanamadı Ekşi Sözlük'ü şikayet etti!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl hakaretlere dayanamadı Ekşi Sözlük'ü şikayet etti!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Tayfun 1 yıl önce

Bunun neresi KAN DONDURAN İTİRAF..Nilgün Belgün kim? Biz ömür boyu çalıştık.. 41 yıl oldu ev almamız hayal, bu hanım 5-10 gün sabah proğramı yapıp 50 milyonluk ev alıyor. Hayat bunlara güzel..Bir de Onu bunu beğenmez nankörlük ederler..Yalan Dünya, yiyin bakalım, hesabı da var elbet.

Toplam 2 beğeni