Metin Şen 23 yıllık evliliğini bitiren Aslı Şen bayramda kayınpederini es geçmedi!

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen ve Aslı Şen geçtiğimiz haftalarda Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmada 23 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. Sessizliğe bürünen Aslı Şen, bayramda eski kayınpederi Ali Şen'i Bodrum'daki evinde ziyaret etti.

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden biri olan Aslı Şen, geçtiğimiz aylarda umreye gitmişti. Arka fona kabeyi alarak el kreminin reklamını yapan Şen, uzun bir süre sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu. Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Şen, sosyal medya kullanıcıları tarafından yerden yere vuruldu. "Reklam yaptı diyenlere... İlk ziyaretimde yaşadığım mucize ardından kurdum markamı" diyerek kendisini savunan Şen, şimdilerde Metin Şen ile boşanmasıyla gündeme geliyor.

Aslı Şen

Aslı Şen

Geçtiğimiz haftalarda Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmada 23 yıllık evliliklerini tek celsede noktalayan Aslı Şen ve Metin Şen, sessizliğe bürünmüştü. Ayrıldıktan sonra eşiyle dost kalmayı tercih eden Şen, bayramda 23 yıl boyunca "baba" dediği Ali Şen'in elini öpmeye gitti. Ali Şen'in, yılın büyük kısmını geçirdiği Bodrum'daki evine giden Aslı Şen, eski kayınpederinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Biz bir aileyiz" notunu düştü. Bayram buluşmasında, Ali Şen'in 84. doğum günü de tüm aileyle birlikte kutlandı.

Şen ailesi

Şen ailesi

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Aslı Şen ve Metin Şen'in boşanacağına dair iddialar uzun süredir magazin gündeminin ana başlıklarından birini oluşturuyordu. Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan çiftin yolun sonuna geldiği öğrenildi. 23 yıllık evliliklerini noktalama kararı alan çiftin, önceki gün Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmada sessiz sedasız boşandığı öğrenildi. Boşanmanın ardından ilk kez konuşan Metin Şen "Az önce mahkemeden çıktık. Anlaşmalı olarak, kavgasız gürültüsüz boşandık. Nasıl 23 sene bize yakışan şekilde evli kaldıysak yine aynı şekilde boşandık" ifadelerini kullanırken Aslı Şen, sosyal medya hesaplarından soy ismini kızlık soyadı olan "Gümüşel" olarak değiştirdi.

Metin Şen ve Aslı Şen boşandı

Metin Şen ve Aslı Şen boşandı

ASLI ŞEN VE METİN ŞEN'DEN KÖTÜ HABER!

22 yıldır Metin Şen ile evli olan Aslı Şen'in boşanma kararı aldığı iddia edildi. Bir süredir evlerini ayırdıkları öne sürülen ünlü çift sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakması bu iddiaları güçlendirdi. Bu ayrılığa sebep olan şeyin ise Aslı Şen'in uzun yıllardır küs olduğu eltisi Begüm Şen ile Metin Şen'in ABD'de buluşması olduğu söylendi. Eşinin bu ziyaretine sinirlenen Aslı Şen'in sallantıda olan evliliğini bu olayla tamamen bitirmek istediği iddia edildi. 

Aslı Şen ve Metin Şen

Aslı Şen ve Metin Şen

Hakaret ya da bağırma şeklinde kavga etmek yerine birbirleriyle iletişimi kestiği öğrenilen çiftin, çocuklarıyla dahi ayrı vakit geçirdiği öğrenildi. Metin Şen'in oğulları Batu ve Berke'yle bu süre zarfında Fransa'nın gözde kayak merkezinde tatil yapmaya gittiği ve Aslı Hanım'ın onlara katılmadığı ortaya çıktı. 

Aslı Şen ve Metin Şen

Aslı Şen ve Metin Şen

ASLI ŞEN VE METİN ŞEN BARIŞIYOR MU?

Ayrılacaklarına kesin gözüyle bakılan ve birbirlerine imalarda bulunan çift, tüm bu yaşananlara rağmen evliliklerini kurtarmaya karar verdi. Çocuklarının etkilenmesini istemeyen ünlü çiftin, sömestr tatilinde ailece zaman geçirmek istedikleri ve evliliklerinin bitmemesi için uğraştıkları iddia edildi. 

Aslı Şen ve Metin Şen boşanmaktan vazgeçti

Aslı Şen ve Metin Şen boşanmaktan vazgeçti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Seda Sayan'dan estetiklerini saklayanlara sitem! "Millet yaptırıp yaptırıp..."

Kıvanç Tatlıtuğ ve Alihan Türkdemir yıllar sonra bir araya geldi: Baba ve oğul buluşması

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Alihan Türkdemir yıllar sonra bir araya geldi: Baba ve oğul buluşması
Acun Ilıcalı'dan milyonluk paylaşım! Yasemin Ilıcalı'nın üzerindekiler dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan milyonluk paylaşım! Yasemin Ilıcalı'nın üzerindekiler dudak uçuklattı
Yargıtay'dan emsal karar! Eşinin kilosuyla alay eden adama şoke eden karar

İLİŞKİLİ HABER

Yargıtay'dan emsal karar! Eşinin kilosuyla alay eden adama şoke eden karar
İkinci kez anne olan Fahriye Evcen boksör oldu! O halleri gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

İkinci kez anne olan Fahriye Evcen boksör oldu! O halleri gündem oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 11

tepki 1 yıl önce

umre hacca gidene bakin elinde bir cep aksama kadar canli yayin yapar foto koyar galiba oraya tatile gidiyorlar bence araplar cep tlf yasagi koyacak

Toplam 1 beğeni

Faruk uçar 1 yıl önce

iyi olmuş oh olsun

suzan 1 yıl önce

Allah herkesin Allahı günah işlemek Af dilemek insanlara mahsus kimin sonunun nasıl olacağı belli değilken böyle kırıcı yorumlar yapmak doğru değil. kalbinde nasıl neler yaşadığını kim biliyor Allahtan af dilemediğini kim biliyor. Allahın merhameti hepimizin üzerine olsun..

Toplam 5 beğeni

Yusuf 1 yıl önce

Hanım efendi anlaşılan bunalıma girmiş ve çaresizligini allaha yakın olup ondan dua ile yardım istemiş ama allah c.c bir ayetinde buyurduğu gibi gemide seyahat edenlerin bir fırtına ya tutulduğu zaman tövbe edip kurtulmaları için dua edip söz verdiklerini ancak fırtına geçip karaya çıktıklarında o sözlerini unutup günah işlemeye devam ettiklerini beyan etmektedir. Bu da herkes için bir imtihandır.

Toplam 5 beğeni

Fehmi 1 yıl önce

Allahın evine karşı aşağılayıcı harekette bulunursan Allah'ta işte böyle evini yerle yeksan eder. Muhakkak ki güç ve kudret sahibi Allah'tır.

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun