Rapçi Çakal bir şişe suya 66 bin lira verdi! Sosyal medya ayağa kalktı

Geçtiğimiz günlerde albüm çalışması için Miami'ye giden rapçi Çakal'ın akşam yemeği için gittiği restoranda bir şişe suya verdiği para dudak uçuklattı. Dünyaca ünlü su markası Fillico'nun özel serisinden su sipariş eden genç rapçi tamı tamına 66 Bin 465 TL'yi gözden çıkardı.

"İmdat" isimli parçasıyla müzik listelerini alt üst eden ünlü rapçi Çakal, son dönemlerin en çok dinlenen sanatçıları arasında yer alıyor. Kendine has tarzı ve sesiyle dikkatleri üzerine çeken genç şarkıcı, yeni albüm çalışması için yakın arkadaşı YouTube fenomeni Deha Tuzcu ile birlikte soluğu ABD'de aldı. 

Çakal

Çakal

Los Angeles'a gitmeden önce Miami'ye uğrayan Çakal, Türk restoranı Wet Miami'ye giderek arkadaşlarıyla akşam yemeği yedi. Kentin en lüks fine-dining restoranlarından biri olarak adlandırılan mekana giden Çakal'ın menüde yer alan en pahalı su markasını sipariş etmesi sosyal medyada olay oldu. 

Rapçi Çakal

Rapçi Çakal

Dünyaca ünlü su markası Fillico'nun "Frost King" serisinden bir şişe su sipariş eden Çakal, 3 bin 500 dolar yani 66.465,00 TL'yi gözden çıkardı. Bir şişe suya servet ödeyen Çakal'ın bu hamlesi sosyal medya kullanıcılarının ağızlarını açık bıraktı. 

Fillico Frost King serisi

Fillico Frost King serisi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kovanlarının girişlerini koruyan bekçi arılar izleyenleri hayrete düşürdü!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Doğrucu Davut 1 yıl önce

Sanatıyla haber olamayacağını anlayınca, nasıl haber olacağını keşfetmiş. Çaaakals seni!

Onursal Karabacak 1 yıl önce

Beddua etmek istemiyorum...

PÜTÜRGELİ 1 yıl önce

500 bin dolarlık reklam yapmış !!! bunları iyice parlatın eni sonu sizin evlatlarınızı elinizden alacaklar..az kaldı

İRFAN 1 yıl önce

Adam 66 Bin Tl'ye eklam yapmış. Bence ucuza getirmiş

GARA ÇOCUK 1 yıl önce

bulmuşlar kerizi yolacaklar tabi.Zorla da değil,gönüllü.