Onur Saylak'ın babası ve abisi depremzedeler için konteyner ev yaptı!

Ünlü oyuncu Onur Saylak'ın babası ve kardeşi Kahramanmaraş merkezli depremin ardından depremzedeler için kendi elleriyle konteyner ev yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Saylak, yenisinin yapımı için çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Binlerce vatandaşın yaşamını yitirdiği Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından Türkiye'nin dört bir yanından insanlar yardım için seferber oldu. 

Kahramanmaraş deprem

Kahramanmaraş deprem

Sanat dünyasının birçok ünlü ismi ise yardım çalışmalarına katılarak bağışlarda bulunuyor. Ünlü oyuncu Onur Saylak'ın babası ve kardeşi de depremzedeler için kendi elleriyle konteyner ev yaptı.

Onur Saylak

Onur Saylak

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Saylak, "Babam ve kardeşim ilk konteyneri tamamladılar ve Kuşadası’ndan yola çıkardılar… Yenisi yapım aşamasında…" ifadelerini kullandı.

Konteyner ev

Konteyner ev

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Mehmet Yalçınkaya takdir topladı! Deprem bölgesindeki hayvanları unutmadı

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Yalçınkaya takdir topladı! Deprem bölgesindeki hayvanları unutmadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0