Ferdi Sancar gönülleri fethetti! Depremzedeler için sahip olduğu tek şeyi bağışladı

"Türkiye Tek Yürek" Kampanyası ortak yayınına katılan "Gönül Dağı" dizisinin Sefer'i Ferdi Sancar, depremzedeler için elini taşın altına koydu. "Çocuklar kumbarasını bozdururken ben de tek sahip olduğum şeyi burada depremzede kardeşlerime bağışlıyorum." diyen ünlü oyuncu alkış topladı.

Kahramanmaraş merkez üssü olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirmesine ve ağır yaralanmalara neden oldu. Tüm Türkiye'yi derinden sarsan yıkımların ardından sanat, spor ve iş dünyasından birçok ünlü ismin katılımıyla 8 ulusal kanal ortak yayın gerçekleştirdi.

Türkiye Tek Yürek

Türkiye Tek Yürek

Dört bir yandan bağış ve yardımların geldiği "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına katılan oyuncu Ferdi Sancar, depremzedeler için alkış toplayan bir harekete imza attı. TRT1 ekranlarının fenomen dizisi 'Gönül Dağı'nda dolmuşçu "Sefer" karakterini oynayan Ferdi Sancar, sahip olduğu tek şeyi depremzedeler için bağışladı. Sunucu Pelin Çift, Sancar'ın bunu açıklamak istemediğini ancak bu bağışın herkesin bilmesi gerektiğini düşündüğünü dile getirdi. 

"SAHİP OLDUĞUM TEK ŞEYİ DEPREMZEDE KARDEŞLERİME BAĞIŞLIYORUM"

98 model bir aracı olduğunu ve bağışlamak istediğini söyleyen Sancar, "Çocuklar kumbarasını bozdururken ben de tek sahip olduğum şeyi burada depremzede kardeşlerime bağışlıyorum. Küçük bir masrafı var ben onu yaptırıp öyle satacağım" sözleriyle herkesi duygulandırdı. 

Ferdi Sancar

Ferdi Sancar

"FERDİ SANCAR MİLLETİMİZİN ÖZÜNÜ YANSITTI"

Sancar'ın bu hamlesine kayıtsız kalmayan TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Zahid Sobacı, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

''Gönül Dağı dizimizin kırmızı çizgisi (Sefer ağabeyi) Ferdi Sancar Bey, dün akşamki Türkiye Tek Yürek yardım seferberliğinde Milletimizin özünü yansıttı. "Elimden bir şey gelmesi gerekiyordu" düşüncesiyle sırtımızı Gönül Dağı'mıza yaslayacak, yaralarımızı hep beraber saracağız…''

Gönül Dağı Sefer

Gönül Dağı Sefer

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

YeniÇamoluk oto 1 yıl önce

gerçekten çok güzel bir iyilik yapmış