Görkem Sevindik'ten deprem yorumu: "Umut her zaman bizimle"

Türkiye'de yaşanan deprem felaketi hakkında konuşan ünlü oyuncu Görkem Sevindik, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sevindik, yaşanan depremler için "Umut her zaman bizimle" yorumunu yaptı.

Türkiye 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremle Asrın Felaketine uyandı. Binlerce kişinin ölümüne ve çok sayıda insanın evsiz kalmasına sebep olan depremin ardından 2 hafta sonra Hatay'da tekrar bir deprem meydana geldi. Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen bu iki büyük deprem tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Geçtiğimiz günlerde Yeniköy'de oğluyla birlikte objektiflere yakalanan Ateş Kuşları dizisinin oyuncusu Görkem Sevindik de muhabirlerden gelen sorulara yanıt verirken deprem hakkında yorum yapmayı da ihmal etmedi.

Görkem Sevindik

Görkem Sevindik

Ateş Kuşları Ali kimdir? Görkem Sevindik kimdir, kaç yaşında ve nereli?İLİŞKİLİ HABERAteş Kuşları Ali kimdir? Görkem Sevindik kimdir, kaç yaşında ve nereli?

"HER ZAMAN BİR UMUT VARDIR"

Oğlu ile birlikte sahilde bisiklet turu atarken objektiflere yakalanan ünlü oyuncu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeni projelerinin olduğunu söyleyen Sevindik, yaşanan deprem felaketiyle ilgili ise, "Yaşadığımız bu afetten dolayı Türk halkına geçmiş olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum. Her zaman bir umut vardır" yorumunu yaptı.

Görkem Sevindik ve oğlu

Görkem Sevindik ve oğlu

Görkem Sevindik deprem yorumu

Görkem Sevindik deprem yorumu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Berfu Yenenler'den anlamlı ziyaret! "Emanetimi teslim ettim"

CZN Burak'tan depremzedeler için anlamlı hareket! Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan depremzedeler için anlamlı hareket! Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0