Selen Görgüzel'e ev sahibi şoku! "Mahkemelik olacağız"

Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, ev sahibiyle sıkıntılar yaşadığı söyledi.

Geçtiğimiz yıl ünlü yapımcı Hamdi Alkan ile olan sekiz yıllık evliliklerini 10 dakika süren bir duruşmayla tek celsede sonlandıran ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün bir arkadaşı ile Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Görgüzel, yeni bir şarkı hazırlığında olduğunu ve şarkının yakın zamanda dinleyiciyle buluşacağını büyük bir heyecanlı dile getirdi. Oyuncu aynı zamanda ev sahibi ile yaşadığı sıkıntılardan da bahsetti.

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel

"TAŞINALI BİR YIL OLMADAN EVEN ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR"

Hamdi Alkan'la evliliklerini bitirmesinin ardından yeni bir eve çıkan Görgüzel, bu sıralar yeni eviyle ilgili sorunları çözmeye çalıştığını ve ev sahibinin kendisini evden çıkarmak istemesi sebebiyle sıkıntılı bir dönemde olduğunu şu ifadelerle anlattı:

"Bu ara ev sahipleri biraz tuhaf. Ev sahiplerinin biraz adaleti, hukuku ve yasaları bilmeleri gerekiyor. Daha taşınalı bir yıl olmamışken beni evden çıkarmaya çalışıyor, sanırım yakında mahkemelik olacağız. Maalesef enterasan diyaloglar yaşadık kendisiyle. Herkes kendine yakışanı yapar, ben üslubumu bozmadım, bir gün ev sahibi ile böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi."

Selen Görgüzel

Selen Görgüzel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Arzu Yanardağ'a film setinde evlilik teklifi! O anları paylaştı

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0