Aylık gelirinin yarısını oyunda kaybetti! Neymar'ın o halleri dünya medyasına damga vurdu

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar, online oynadığı bir oyunda aylık gelirinin neredeyse yarısını kaybetti. O anlarda ani ruh değişimleri yaşaması ise dünya medyasına damga vurdu.

PSG'nin 31 yaşındaki dünyaca ünlü yıldızı Neymar, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmıştı. Neymar son zamanlarda sıra dışı yaşamı ve sosyal medyada açtığı Twitch yayınlarıyla gündeme geliyor. Bilgisayar oyunu oynamaktan geri durmayan Neymar, oynadığı bir oyunla maaşının neredeyse yarısını kaybetti. O anlar ise magazin gündemine bomba gibi düşütü.

RUH DEĞİŞİMİ DÜNYA MEDYASINA DAMGA VURDU

Ayda 3,5 milyon Euro’dan fazla maaş alan Neymar, boş zamanlarında oynadığı oyunlarla gündeme geliyor. Oynadığı bir kumar oyununda 1 milyon Euro kaybeden yıldız futbolvu o esnada yaşadığı ruh değişimleriyle dikkat çekti. Önce ağlayıp sonra güldüğü anlar sosyal medyaya damga vurdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Edis'ten yeni imaj! "2024 Eurovision 1.lik saçım"

Hülya Koçyiğit depremzedelerle birlikte! Yeşilçam'ın yıldızı: Yaşanan acıları unutmak...

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Koçyiğit depremzedelerle birlikte! Yeşilçam'ın yıldızı: Yaşanan acıları unutmak...

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0