Fahriye Evcen Karan'ın dans ettiği anları paylaştı: Çocuklar yeryüzündeki en güzel şey!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından oğlu Karan'ın okul gösterisindeki dans ettiği anları paylaştı. Karan'ın mutluluğuna ortak olan Evcen, paylaşımına "Çocuklar yeryüzündeki en güzel şey olabilir" notunu düştü.

2016 yılında nikah masasına oturan oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olarak görülüyor. Karan ve Kerem adında iki çocuğu olan çiftin, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar hayranlarından yoğun ilgi görüyor. Özellikle oğlu Karan ile sık sık paylaşımda bulunan Fahriye Evcen, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. 

Fahriye Evcen ve oğlu Karan

Fahriye Evcen ve oğlu Karan

Karan'ın okul gösterisindeki anlarını anbean kayda alan Evcen, "Çocuklar yeryüzündeki en güzel şey olabilir" diyerek mutluluğunu hayranlarıyla paylaştı. Karan'ın dans ettiği anlar herkesten tam not aldı.

Acun Ilıcalı depremzede çocuklarla buluştu! Kral Şakir sürpriziyle yüzleri güldürdü

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı depremzede çocuklarla buluştu! Kral Şakir sürpriziyle yüzleri güldürdü
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0