Deren Talu, Baran Tınaz'dan şiddet mi gördü? Defne Samyeli'nin kızı o iddialara cevap verdi...

Defne Samyeli'nin 26 yaşındaki kızı Deren Talu'nun birliktelik yaşadığı Baran Tınaz'dan şiddet gördüğü iddiaları ortalığı karıştırmıştı. Deren Talu hakkında çıkan o iddialara işte böyle yanıt verdi.

Defne Samyeli'nin 1995-2011 yılları arasında bir evlilik yaşadığı mimar Eren Talu'dan dünyaya gelen kızları Deren Talu ve Derin Talu gerek güzellikleriyle gerekse özel hayatlarıyla sık sık gündeme gelen isimlerden. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlarla da dikkatlere üzerlerine çeken kardeşlerden, büyük olan 26 yaşındaki Deren Talu uzun süredir ünlü iş insanı Baran Tınaz ile birliktelik yaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde ortaya atılan Talu'nun Tınaz'dan şiddet gördüğüne dair iddialar ise magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Peki Deren Talu, Baran Tınaz'dan şiddet gördü mü? O iddialara Talu'nun yanıtı...

Deren Talu ve Baran Tınaz

Deren Talu ve Baran Tınaz

Defne Samyeli ve Özlem KaymazİLİŞKİLİ HABERDefne Samyeli ve Özlem Kaymaz'ın kızları birbirlerine rakip oldular!

"DARP İDDİALARI KESİNLİKLE YALANDIR"

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" adlı magazin olaylarının yorumlandığı programda geçtiğimiz günlerde Deren Talu ve Baran Tınaz birlikteliğiyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre; bir reklam filmi için teklif alan Deren Talu, Baran Tınaz'ın onayı olmadan teklifi kabul etti ve ikilinin sonrasında araba içerisinde yaşadığı tartışma sonucunda Baran Tınaz, Deren Talu'ya şiddet uyguladı. Haklarında çıkan bu iddialara Deren Talu'dan cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Talu şu ifadeleri kullandı:

"05.04.2023 tarihinde Söylemezsem Olmaz adlı programda Baran Tınaz tarafından darp edildiğim ve bu nedenle ayrıldığımız iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Beraberliğimizi artık arkadaşlık boyutuna taşımak, saygı ve sevgi çerçevesinde beraberce aldığımız ortak bir karardır. Darp iddiaları kesinlikle yalandır. Bir kadın olarak bırakın şahsıma, hiçbir kadına fiziksel, sözel, duygusal şiddeti tolare etmem söz konusu bile değilken; üç yılımı saygı ve sevgiyle geçirdiğim bir kişinin adının şiddet iddialarına karışmasını üzüntüyle karşılıyorum. Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla, bu gerçek dışı iddiaları ekrana taşıyan programcıların sahip olduklarını bildiğim sorumluluk ve görev bilinciyle bir an önce gerekli düzeltmeyi yapmalarını bekliyorum."

Deren Talu açıklama

Deren Talu açıklama

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

CZN Burak yine yürekleri ısıttı! Hatay Samandağ'da...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0