Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'dan depremzede çocuklara ziyaret!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremler 10 ilde birden hasara neden olmuş on binlerce vatandaşın vefatına sebep olmuştu. Deprem bölgesine yardımlar kesilmezken çevre illerdeki hastanelere yerleştirilen depremzedelerin tedavileri devam ederken birçok ünlü isim de desteklerini sürdürüyor. Gönül Dağı'nın başarılı oyuncusu Berk Atan afetzede çocuklarla buluştu.

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen depremler 10 ilde yıkımlara ve on binlerce can kaybına sebep olmuştu. Enkaz altında kalarak yaralanan pek çok vatandaş için ünlüler, politikacılar ve gönüllüler olarak Türkiye tek yürek oldu. Depremden etkilenmeyen illerde tedavi altına alınan afetzedelere yoğun ziyaret ve ilgi devam ediyor.

Ünlü isimlerden anlamlı ziyaret

Ünlü isimlerden anlamlı ziyaret

AFETZEDE ÇOCUKLARLA PAYLAŞIM YAPTI

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu Berk Atan, meslektaşları Burcu Biricik, Özge Gürel ve Nefise Karatay, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzede çocukları ziyaret etti.

Ünlüler depremzede çocukları ziyaret etti

Ünlüler depremzede çocukları ziyaret etti

Çocuklarla birlikte vakit geçiren ve onlara destek veren Burcu Biricik, Berk Atan, Özge Gürel ve Nefise Karatay'ın fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

DEPREME DUYARSIZ KALANLARA ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketinde, takipçisi yüksek olduğu halde sessiz kalan isimlere tepki gösteren Berk Atan, "Böyle günlerde hava civa şeklinde takılıp sosyal medyasına paylaşım yakıştırmayan, kitlesi olmasına rağmen havasından civasından paylaşım yapmaya tenezzül etmeyen sektördeki tüm kişilere yazıklar olsun! Boş beleşler sizi. Ulan belki bir kişiye faydam olur diye hiç düşünmüyor musunuz?" ifadelerini kullanarak ateş püskürdü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çağatay Ulusoy'un yeni tarzı beğenilmedi! Başrol olduğu dizinin galasında...

BİR YORUM YAPIN 1

aksaray 1 yıl önce

berk bey herhalinizle bellisiniz ailenizden çok güzel bir aile terbiyesi almışsınız. bu kadar duyarlı olmanız ve insan sevgisi dolu olmanız bunu gösteriyor.