Ünlü çift oyunu kullandı! Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti görevini yerine getirdi

Çocuklarının eğitimi için bir süredir yurt dışında yaşamaya başlayan ünlü çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Londra'da vatandaşlık görevini yerine getirdi. Seçim oylarını kullanan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, "Oyumuzu kullandık" dedi.

14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28'inci dönemi seçimleri için yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları oy kullanmaya başladı.  Yabancı ülkede çocuklarının eğitimi için bir süredir yaşayan ünlü çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, oylarını kullandıklarını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

 Bergüzar Korel ve Halit Ergenç

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç

"OYUMUZU KULLANDIK"

Korel eşiyle birlikte oy kullanma alanı için ayrılan yerde çekildikleri pozu Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Fotoğrafın altına "Oyumuzu kullandık" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Can Yaman sınır tanımıyor! Gördüğü ilgi pes dedirtti

77 yaşındaki şarkıcı Fedon denize düştü! Yaz aylarının temsilcisi

İLİŞKİLİ HABER

77 yaşındaki şarkıcı Fedon denize düştü! Yaz aylarının temsilcisi
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0