7 dilde şarkı söyleyen Linet'e şaşırtan teklif!

Son dönemde verdiği kilolarla büyük bir değişim yaşayan ünlü şarkıcı Linet'i heyecanlandıran bir teklif geldi. büyük bir başarıya imza attı. 7 dilde şarkı söyleyen Linet, komşu Yunanistan'ın en ünlü bestecisi George Theophanous'ten teklif aldı.

Yurt içinde ve yurt dışında büyük başarılara imza atan İsrail asıllı şarkıcı Linet uluslararası besteci George Theophanous'un teklifi ile Yunanistan'a gitti.

Ünlü besteci ile ortak çalışmalara imza atacak olan Linet, "Tabii ki 7 tane dilde şarkı söylüyor olmak büyük avantaj. Ülkemi yurtdışında da en iyi şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşıyorum" dedi.

Projeden sonra ortak konserlerde de buluşacak olan ikili Türkiye'de de konserler verecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

5 aylık hamile olan Ak Parti seçmenine darp girişimi! Uğur Işılak dinlediği gerekçesiyle...

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0