Melis İşiten acı haberi duyurdu!

Oyuncu Melis İşiten acı haber geldi. 33 yaşındaki ünlü oyuncu, yengesini kaybettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Televizyon ekranlarında birçok projede görmeye alışık olduğumuz Melis İşiten sosyal medyadan acı haberi duyurdu. Ünlü oyuncu, yengesinin hayatını kaybettiğini Instagram hesabından paylaştı.

MELİS İŞİTEN ACI HABERİ BÖYLE DUYURDU

Yaşadığı acı kaybı takipçileri ile paylaşan ünlü oyuncu,  Instagram sayfasının hikaye kısmından yengesini kaybettiğini ''Amcamın biriciği, Dilara'mın annesi, canım yengemi kaybettik'' cümlesiyle duyurdu. Paylaşımında yengesinin cenaze töreni bilgilerine de yer veren oyuncu, ''17 Mayıs öğle namazında Galip Paşa Camii'nden uğurlanacaktır." ifadelerini kullandı.

Melis İşitenin yengesi hayatını kaybetti

Melis İşitenin yengesi hayatını kaybetti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yeşim Salkım'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere ağza alınmayacak sözler! "Edepsizler..."​

Depremde Hatay'da annesini kaybeden Mustafa Tohma'dan sert tepki: Siz insan değilsiniz!

İLİŞKİLİ HABER

Depremde Hatay'da annesini kaybeden Mustafa Tohma'dan sert tepki: Siz insan değilsiniz!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0