İrem Derici yıllardır sır gibi sakladığı kardeşini paylaştı! Demet Akalın kayıtsız kalamadı

Ünlü şarkıcı İrem Derici yıllardır adeta bir sır gibi sakladığı erkek kardeşini sosyal medya hesabından paylaştı. Derici'nin kardeşini görenler gözlerine inanamadı.

Özel hayatı, geçirdiği estetik operasyonları, şarkıları ve açıklamalarıyla ünlüler dünyasının en açık sözlü ünlüleri arasında yer alan İrem Derici'nin erkek kardeşi yıllar sonra göründü. Ünlü reklamcı Hulusi Derici'nin kızı olarak da tanıtan şarkıcı çıkardığı birçok parça ile müzik dünyasında güzel bir başarı elde etmeyi başardı. Katıldığı O Ses Türkiye yarışmasından sonra müzik dünyasına adım atan ve başarılı bir müzik kariyerine sahip olmayı başaran ünlü şarkıcının kardeşini görenler şaşırdı.

İrem Derici

İrem Derici

İrem Derici Elon MuskİLİŞKİLİ HABERİrem Derici Elon Musk'ı hedef aldı! Yıllık ödeme yaptı ama parası çöpe gitti

"NE BİÇİM AİLESİNİZ"

Ünlü şarkıcı uzun zamandır bir araya gelemediği kardeşi Cemre Derici ile Adana Havalimanı'nda karşılaştı. Kardeşiyle birlikte çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Derici o kareye "Ya kardeşimle Adana Havalimanı'nda karşılaştım, dünyanın en saçma anıydı. Arkadaşı da diyor ki 'ne biçim ailesiniz'" notunu düştü. Ünlü şarkıcının bu paylaşımına kayıtsız kalamayan sanatçı dostu Demet Akalın, "Gerçek kardeşinmiii aaa ben şok" yorumunu yaparak şaşkınlığını dile getirdi.

İrem Derici ve kardeşi Cemre Derici

İrem Derici ve kardeşi Cemre Derici

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Burak Yılmaz futbolu bıraktığını işte böyle açıkladı! "İçime sinmedi"

Irmak Ünal'ın acı günü!

İLİŞKİLİ HABER

Irmak Ünal'ın acı günü!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0