Depremde yaşamını yitiren ünlü fenomen Taha Duymaz'ın annesinden ağlatan açıklama!

Kahramanmaraş merkezli depremde enkaz altında kalarak yaşama gözlerini yuman fenomen Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, geçtiğimiz haftalarda "Para kazanmamız gerekiyor" diyerek tıpkı oğlu gibi yemek videoları paylaşmaya başlamıştı. Oğlunun hatıralarını yaşatmak için yemek yaptığı anları sosyal medyadan paylaşan acılı annenin açıklamaları yürekleri sızlattı.

Çektiği yemek videolarıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşan genç fenomen Taha Duymaz, asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. Hatay'da enkaz altında kalan Duymaz'ın cansız bedenine yapılan arama kurtarma çalışmalarının sonucunda depremin 12. gününde ulaşıldı. Ailesini ve hayranlarını yasa boğan ölüm haberinin ardından Duymaz, hem yeteneği hem de örnek kişiliğiyle hafızalardan silinmedi.

Taha Duymaz

Taha Duymaz

Toparlanmaya çalışan acılı anne Meryem Duymaz, geçtiğimiz haftalarda kendisine bir sosyal medya hesabı açtığını duyurdu. "Para kazanmamız gerekiyor" diyen anne Duymaz, tıpkı oğlu Taha gibi yemek videoları çekip yayınlamaya başladı. 

Taha Duymaz annesi

Taha Duymaz annesi

Zahter ve tandır ekmeği siparişleri de almaya başlayan Meryem Duymaz; "Merhaba arkadaşlar. Her şeye rağmen yaşamın devam edebilmesi için çalışıp para kazanmamız gerekiyor. Rabbim helal para versin herkese. Bu arada kimler tandır ekmeği seviyor canlarım" notuyla yeni kararını açıkladı. 

Meryem Duymaz

Meryem Duymaz

"TAHASIZ ÖKSÜZ KALDI MUTFAK"

Mutfağa her girdiğinde duygulanan ve "Tahasız mutfak öksüz kaldı" diyen acılı anne, Taha'nın yaptığı yemeklerle kısa sürede Türkiye genelinde tanındığını ama en önemli varlığını depremde kaybettiğini dile getirdi. Yaşadığı acıyı ilk kez anlatan anne Duymaz, "Üzülüyordum ama yemek yaptıkça rahatlıyorum. Taha'nın hatırasını yaşattıkça rahatlıyorum. Ekmek yapıyorum, dağlara kekik toplamaya çıkıyorum. Çok beğendiler herkes istedi. Çok sevindiler herkes beni arayıp soruyor. Bende ekmek yapınca Taha'nın hayranları memnun kaldı. Videolarımı çekmelerini ben istemedim. Ama Taha'nın arkadaşları çekip sosyal medyaya koydular. Sonra bir kere başladım yemek yapmaya, baktım rahatlıyorum, devam ettim. Katıklı da yapıyorum çok sipariş geldi. Paketleyip kargo ile gönderiyorum. Mutfaktan çıkmak istemiyorum. Hepsi bana Taha'dan hatıra bana. Tahasız öksüz kaldı mutfak. Böyle çok zoruma gidiyor" şeklinde konuştu.

Meryem Duymaz

Meryem Duymaz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Lenfoma tedavisi gören Hakan Özoğuz'dan müjdeli haber: Sürecin sonuna geldim!

Somer Sivrioğlu'nda  MasterChef Türkiye ile ilgili açıklama! 1 ay sonra çekimlere...

İLİŞKİLİ HABER

Somer Sivrioğlu'nda MasterChef Türkiye ile ilgili açıklama! 1 ay sonra çekimlere...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0